Ако ви липсват интересните приключения от вече затвореното студио Telltale

...
Ако ви липсват интересните приключения от вече затвореното студио Telltale
Коментари Харесай

Бивши членове на Telltale Games сформираха ново студио

Ако ви липсват забавните завършения от към този момент затвореното студио Telltale Games, имаме добра вест за вас. Изглежда четирима някогашни разработчици се пробват да възродят остарялата компания (поне до известна степен). Те образуваха новото студио Adhoc Games и съгласно техните думи са се ориентирали да основават „интерактивни истории“, сходни на кино лентата Black Mirror: Bandersnatch.

Денис Ленарт и Ник Хърман, които са били изобретателни шефове в Telltale през 2017 оглавяват новото студио. Другите двама са Пиер Шорет и Майкъл Чънг, работещи върху сюжетите.

В изявление с Variety групата показа, че цели да се концентрира върху игри с интерактивен сюжет, акцентирайки няколко пъти последния епизод/филм от сериала Black Mirror като ентусиазъм за първия план. Хърман съобщи: „Изглежда (Bandersnatch) е погъделичкал интереса на феновете, без те даже да разберат… Това е доста вълнуващо, и желаеме да бъде ясно, че интерактивните live-екшъни не са просто оригиналност, а неразучена територия, потребна на изкуството и пазара„.

Според Шорет екипът е обмислял съчетаването на игра от действителни артисти с интерактивни прекарвания. В момента разработчиците обрисуват проектите си да слеят киното, малкия екран и игрите в едно. Шорет добави:

„С платформи за стрийминг в домовете ни и мобилни телефони в джобовете ни, ние сме в тази неповторима ера, в която границата към виртуалната интерактивност е изчезнала. Затова, като група с опит в създаването на артикули, стоящи по средата… в този момент е съвършеното време да основем студио, което да се концентрира върху основаването на наличие за една нова област“.

Уви, изказването не подчертава върху евентуална игра за лични компютри, само че въпреки всичко Adhoc Games са още първоначално. Групата увери, че ще разкрие повече от напредъка си в близкото бъдеще.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР