Ако ви е необходим евтин компактен Android таблет, струва си

...
Ако ви е необходим евтин компактен Android таблет, струва си
Коментари Харесай

Новата версия на таблета Amazon Fire 7 с по-бърз процесор струва $50

Ако ви е нужен на ниска цена стилен Android таблет, коства си да обърнете внимание на следващото потомство на мобилните устройства от този вид – 7-инчовия Amazon Fire 7.

Новата версия на таблета предлага базова функционалност и е идеална за първия таблет за малко дете, както и за всички консуматори, които желаят на ниска цена устройство за четене на електронни книги, за обзор на филми и за сърфиране в Глобалната мрежа.

За тези $50 компанията предлага таблет с необявен модел система върху чипа с тактова периодичност 1,3 GHz, който е по-бърз от чипа в предходния модел.

Освен това, новата версия на Amazon Fire 7 е оборудвана с двойно повече памет. Мобилното устройство разполага с 16 или 32 GB флаш-диск, която може да бъде увеличена посредством слота за microSD карти с оптимален потенциал до 512 GB.

Дисплеят е съшият – IPS, размер на диагонала 7 инча, резолюцията – 1024х600 пиксела. Налични са 1 GB оперативна памет, задна камера с резолюция 2 МР, предна камера също с резолюция 2 МР и Wi-Fi модул за безжична връзка с два честотни диапазона. Времето на самостоятелна работа доближава 7 часа.

Версията на Amazon Fire 7 с 16 GB флаш-диск коства $50 , а моделът с 32 GB вградена памет е с 20 $ по-скъп. Таблетът към този момент се предлага в Amazon. Предлагат се модели с черен, наследник, кафяв и тъмносин цвят на корпуса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР