Ако Вердер (Бремен) загуби мястото си в Първа Бундеслига, клубът

...
Ако Вердер (Бремен) загуби мястото си в Първа Бундеслига, клубът
Коментари Харесай

Поне 13 играчи ще си тръгнат от Вердер при изпадане, бъдещето на българите е неясно

Ако Вердер (Бремен) загуби мястото си в Първа Бундеслига, клубът може би ще се раздели с най-малко 13 футболисти, написа “Билд”. Тимът позволи пет следващи загуби и е в зоната на изпадащите - на 8 точки от първия тим над чертата.

Звездите Милот Рашица, Дейви Клаасен, Иржи Павленка и Максимилиан Егещайн надали ще останат във втория ешелон поради огромния интерес към тях. Договорите на Нури Шахин и Клаудио Писаро изтичат, а “мъгляво” е бъдещето и на Себастиан Лангкамп и Юя Осако. В своите клубове пък ще се приберат преотстъпените Кевин Фогт, Дейви Зелке, Йомер Топрак, Михаел Ланг и Леонардо Битенкурт.

Логично това би дало късмет на някои от юношите на Вердер, измежду които е и 19-годишният българин Илия Груев. През този сезон той на няколко пъти влизаше в групата, само че по този начин и не е дебютирал в елита. Неговият договор обаче изтича на 30 юни и не се знае какво му следва.

Back in the squad for the first time since Matchday 5 (against Leipzig) #werder #RBLSVW #Gruev pic.twitter.com/KndzqCluuK
— SV Werder Bremen EN (@werderbremen_en) February 15, 2020
В треньорския щаб пък е неговият татко - Илия Груев, за който също не се знае нищо.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР