Ако Великобритания излезе от ЕС без споразумение, ще страда от

...
Ако Великобритания излезе от ЕС без споразумение, ще страда от
Коментари Харесай

Твърдият Брекзит ще значи недостиг на горива, храни и медикаменти за Обединеното кралство

Ако Англия излезе от Европейски Съюз без съглашение, ще страда от дефицит на горива, хранителни артикули и лекарства, написа вестник " The Sunday Times " с позоваване на секретни държавни документи, носещи кодовото име " Овесарка ".

``
реклама 

Кодовото наименование " Овесарка " (вид птица) се употребява от английското финансово министерство за съгласуване на дейности с други държавни управления при непредвидени условия след излизането на кралството от общността. 

В документите се споделя, че Брекзит без договорка значи риск от рецесия в работата на пристанищата, твърда граница с Ирландия, повишаване на обществените разноски, акцентира изданието. 

Безпрецедентното приключване на документи, формирани от английското държавно управление, разкрива съответни пропуски в планирането на реакциите при непредвидени условия, които биха зародили при хипотезата за корав Брекзит. 

Например, 85% от товарните коли, прекосяващи Ламанша, " може да се окажат неподготвени " за прекосяването на френската митница. Това може да докара до спирания в работата на пристанищата. Има заплаха те да продължат до три месеца - до момента в който се контролира транспортният поток. 

Британското държавно управление счита също, че при липса на съглашение с Европейския съюз плануваните ограничения за отбягване на инспекциите по границата сред Ирландия и Северна Ирландия ще се окажат невъзможни за реализиране - това евентуално ще докара до твърда граница.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР