Ако във вас дреме едно заспало дете, то то със

...
Ако във вас дреме едно заспало дете, то то със
Коментари Харесай

Роулинг отговори на призоваващите за бойкот на Hogwarts Legacy

Ако във вас дреме едно заспало дете, то то сигурно се е разбудило при типа на първите фрагменти на Hogwarts Legacy, тъй като по всичко наподобява, че това ще е Хари Потър играта, която всички почитатели на поредицата чакат от доста от дълго време. Hogwarts Legacy наподобява в действителност ужасно, а доказателство за това се явява половинчасово видео към нея, което видяхме неотдавна.

Някой желае да открадне радостното очакване на играта от геймърите и този някой е несъмнено това смрадливо и постоянно недоволно страшилище, криещо се в дебрите на Интернет и появяващо се постоянно, с цел да вгорчи деня на едни, с цел да направи своя празник. В последните седмици в интернет пространството някакви такива зеленясали трол-чудовища са надигнали глава, с цел да пропагандират хората да саботират Hogwarts Legacy. Причината? Изразено от авторката на книгите за Хари Потър персонално мнение за трансджендър общността.

Самата Роулинг обаче не е обезпокоена от тези апели и настоя, че тези, които ще бойкотират играта би трябвало да откажат също да четат и книгите и основаните по тях филми.

Наскоро, някой си, подвизаващ се, като самостоятелен кинаджия, сценарист и трансджендър YouTube създател разгласява в обществената мрежа Twitter, че всяка поддръжка за Hogwarts Legacy е нездравословна, защото Роулинг употребява платформата на своето творчество, с цел да преследва „ транс “ хората и че държанието ѝ е обидно за тях. На което Роулинг дава отговор, че в действителност ревностните ѝ съперници освен би трябвало да изгорят книгите и филмите ѝ, само че също и локалната библиотека, всичко с бухал и домашните си любимци.

PlayStation Lifestyle напомня, че Роулинг си навлече голям брой сериозни мнения във връзка с намерено изявените си позиции във връзка с трансексуалните и „ джендър “ общността. Но нейната искреност се посреща извънредно враждебно от мнозина. Така да вземем за пример актьорите Дейнъл Радклийф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, взели присъединяване във филмите по „ Хари Потър “ показаха неведнъж отрицателното си мнение във връзка с заеманите от английската авторка позиции, а Радклийф дори разгласява намерено писмо със заглавие „ Трансджендър дамите са дами “. Самите WB Games се пробваха да се дистанцират от Роулинг преди време, като на напред във времето излезе президентът на студиото, който акцентира, че изразената от писателя позиция си е персонално нейна.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР