Ако вътрешният министър Бойко Рашков, дори и в оставка, е

...
Ако вътрешният министър Бойко Рашков, дори и в оставка, е
Коментари Харесай

Криминалист пита защо военен прокурор е първият, огледал катастрофата след Семерджиев

Ако вътрешният министър Бойко Рашков, даже и в оставка , е толкоз кардинален колкото твърди, би трябвало да постави всичко на масата и на обществото да бъде показана цялостната информация, която провокира Георги Семерджиев на бул. " Черни връх " в София.

Криминалистът Иван Савов чака публичен и медиен напън , с цел да се случи това и " да строшим модела всяко знамение за три дни ". В студиото на Нова телевизия Савов уточни няколко неща, на които би трябвало да се даде безапелационен отговор. Например за информацията, че незабавно след злополуката и след първите чиновници, които са оградили местопроизшествието, т ам е дошъл мъж в бял костюм, боен прокурор, непосредствен до основния прокурор . Иван Савов отхвърли да уточни името на прокурора - " дано управляващите се произнесат ". По-късно обаче удостовери в отговор на въпрос: " Говоря за Адалберт Кръстев, да " , сподели криминалистът.

Този човек се появява, влиза в периметъра, който е ограден, легитимира се като магистрат и стартира да приказва по телефона, да оглежда и да обикаля останките от автомобила и за жалост телата на починалите девойки, описа криминалистът.
 Прокуратурата проверява чиновници на Министерство на вътрешните работи за застъпничество над Георги Семерджиев
Прокуратурата проверява чиновници на Министерство на вътрешните работи за застъпничество над Георги Семерджиев

Наблюдаващият прокурор е открил данни по отношение на вероятно нарушение на служебните отговорности

Възможно е военният прокурор да е минавал от там като инцидентен жител, само че хипотезата на Савов е, че някой го е изпратил там, с цел да види какво се случва . " И тук към този момент нещата излизат отвън Министерство на вътрешните работи и въпросът е дали лицето Семерджиев не е обвързван с по-високите етажи на властта . "

" Как другояче сходно създание, не желая да го назовавам човек, ще се развява по улиците с толкоз нарушавания ", пита Иван Савов, а на въпрос дали счита, че има чадър над Семерджиев, отговори: " Как другояче, даже и в България . "

Също по този начин съгласно Савов даже и Семерджиев да е бил очевидец по каузи против ОПГ, би трябвало да се отговори на въпроса дали сходни хора са подобаващи за очевидци .

Криминалистът има информация още и че автомобилът от 4-то РПУ, който е пристигнал на мястото на злополуката е ръководен от Мирослав, приятелят на Симона . След това идва и , стои там към 40 минути. " Интересно е, че униформените от районното там не са ѝ попречили. Тя си приказва с тях и по-късно си потегля ", съобщи той.

На въпрос за финансовите благоприятни условия, които Георги Семерджиев показва, Савов прикани да се пита Национална агенция за приходите. " Питайте Национална агенция за приходите по какъв начин този човек си е вадил хляба . Джипът коства над 150 000 лева " Трябва да се пита и за другите случаи - съвсем всеки, каращ такива коли се води незает, уверен е Иван Савов.
 Полицайката, пособия на Георги Семерджиев, към този момент е в отпуск
Полицайката, пособия на Георги Семерджиев, към този момент е в отпуск

Бойко Рашков е разпоредил цялостна инспекция 16 години обратно

Припомняме, Георги Семерджиев . Освен за причиняване на гибел на пътя той е упрекнат и за потребление на, както и за шофиране след , както сподели кръвната проба на обвинявания, след случая, защото самият той отхвърли да даде непринудено . Той е упрекнат и за

Георги Семерджиев се проверява и. Два дни преди злополуката бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала " Тракия " той е заредил и е тръгнал без да заплати сметката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР