Ако вашият Twitter поток изглежда различно – не се притеснявайте.

...
Ако вашият Twitter поток изглежда различно – не се притеснявайте.
Коментари Харесай

Twitter тества нов изглед за десктоп

Ако вашият Twitter поток наподобява друго – не се тормозете. Има причина това да е по този начин и тя е новият дизайн на десктоп изгледа, който бе пуснат обществено на 23 април. Той дава един доста по-опростен и по-лек аспект, който се чака да направи потребителското преживяване доста по-интуитивно. Редизайнът бе разгласен още през януари и до този миг той бе наличен за стеснен брой консуматори на обществената мрежа за къси текстове, оповестяват от.
 
Въпреки това дизайнът очевидно не предлага идентичен аспект за всички консуматори , защото при някои се пресъздават две колони, вместо три; при тях колоната за timeline в ляво е по-голяма, до момента в който известните тематики, както и оферти кого да следвате, са преместени в дясната колона. Потребителите, които виждат три колони, имат трета, която е статична и в нея се намират някои общоприети принадлежности – вести и известия. Представител на Twitter съобщи, че това са единствено проби на изгледа за десктоп.
Well this is different. Anyone else seeing a brand new Twitter profile?

Looks like the company has made some pretty big design changes. What do you think?
— WIRED (@WIRED) „ Ние тестваме някои неща, тъй че е допустимо хората да видят разнообразни версии. Искаме да тестваме обществено, с цел да можем да получим повече мнения за това какво мислят хората “, обявиха от компанията. Бъдещият дизайн ще включва и други функционалности като смяна на размера на шрифта, мрачен режим (при който уеб сайтът върви на мрачен декор, вместо на бял), както и алтернатива да се пресъздават на първо време новите туитове .
. testing new design for web:

Cc:
— Madhu Sudhan Reddy (@msrsonline) Всички тези промени са част от опита на Twitter да е в крайник с стилните трендове , като по този метод укрепи потребителската ангажираност в приложението. Статистиките на компанията сочат, че дейните консуматори са се нараснали до 330 млн. за първото тримесечие на 2019 година, по отношение на 321 млн. души за последното тримесечие на предходната година.

Въпреки че от компанията предизвестиха преди няколко месеца за идните промени, обществените проби внесоха известна доза комплициране и неспокойствие у потребителите.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР