Ако вашият съпруг е пуснал пералня и е оставил центрофугата

...
Ако вашият съпруг е пуснал пералня и е оставил центрофугата
Коментари Харесай

Този брилянтен трик може да оправи смаления ви пуловер

Ако вашият брачен партньор е пуснал пералня и е оставил центрофугата включена или е сложил нещо в сушилнята, което не би трябвало да се суши, или просто се е разсеял и не е чул таймера, умерено. Стават злополуки. Ако вашият обичан кашмирен пуловер наподобява като че ли е на 6-годишната ви племенница, бъдете спокойни. Има решение и то е много просто, написа beu.bg.
Преди всичко, поемете надълбоко въздух. Няма причина плетивото да се хвърля в купчината за дарения - към момента. Изпробвайте този трик, с цел да върнете пуловерите си, памучните тениски и дънките в първичното им положение:
1 . Напълнете мивката с хладка вода и бебешки шампоан или еликсир за коса . Ако дрехата е вълнен пуловер, може да се нуждаете от повече еликсир, към 1/3 чаша. Можете също по този начин да употребявате и препарат за деликатни тъкани (Первол).
2.Сложете пуловера и го накиснете за 10 минути . Това ще отпусне влакната.
3. Източете мивката от водата. Леко изцедете дрехата, като премахнете непотребната вода. Не изплаквайте с чиста вода.
4. Поставете забрадка на равна повърхнина и сложете пуловера върху нея . Завъртете кърпата с дрехата в нея, с цел да поеме повече вода. Дрехата би трябвало да е влажна, само че не мокра.
5.Поставете пуловера върху свежа, суха забрадка . Внимателно разтегнете пуловера, до момента в който е към момента мокър. Оставете го обтегнат, до момента в който изсъхне.
Вижте по какъв начин да оправите свитите си облекла малко по малко:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР