Ако вашият килим е бил жертва на странно разлято кафе

...
Ако вашият килим е бил жертва на странно разлято кафе
Коментари Харесай

„Необичайният“ трик на експерта по почистване „незабавно“ премахва петна от чай от килима

Ако вашият килим е бил жертва на необичайно разлято кафе или кафе, ще знаете какъв брой упорити могат да бъдат тези петна.

Британците не обичат нищо повече от една чаша, само че не е загадка, че обичаната напитка на нацията може да аргументи безпорядък на нашите мебели и облекла. Ако ви е омръзнало да търкате безрезултатно остатъците от вашия чай Tetley от килима или мокета, специалистите предложиха много необикновен почистващ артикул.

Оставете скъпите почистващи препарати за килими и домашно приготвени отвари, време е да отвориш кутия бира. Точно по този начин, в случай че можете да си спестите мисълта да хабите идеално добър алкохол на пода, можете да изперете килима си с по-голям.

Експертите по разчистване в The Rugs споделят, че всичко, което би трябвало да извършите, е да капнете дребна капка (наблягайте на дребната, можете да се насладите на останалото по-късно) върху петното и да го втриете леко в килима с забрадка, с цел да " вижте съвсем незабавни резултати ". За по-предизвикателни петна може да се наложи да положите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР