Ако вашите преси изглеждат малко по-зле от износване, купувачите са

...
Ако вашите преси изглеждат малко по-зле от износване, купувачите са
Коментари Харесай

Пресите за изправяне „better than ghd“ на Amazon за £25 оставят косата „гладка и копринена“

Ако вашите преси наподобяват малко по-зле от изхабяване, купувачите са възторжени за наличен чифт от Amazon, който беше понижен на £24,89 от £59,99.

Достъпният инструмент за коса Revlon Double Straight може да се похвали с дизайн с двойна пластина и усъвършенствана медна керамична технология за отмерено преместване на топлота и по-бързо оформяне.

Освен това има 10 персонализируеми настройки за топлота, от които можете да избирате, които са идеални за тези, които желаят да употребяват по-малко топлота за косата си при изправяне.

С доста мнения с пет звезди не е мъчно да разберете за какво тези двойни преси са толкоз обичани от клиенти и доста даже са зарязали скъпите си ghd за бюджетната версия!

Един очарован покупател сподели: „ Дъщеря ми и аз имаме дълга, гъста, естествено къдрава коса. Тези преси са най-хубавите, които сме употребявали. Използвах ghd в продължение на години, до момента в който моята се счупи предходната седмица и мога почтено да кажа, че в никакъв случай няма да се върна към тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР