Ако вашите настроения са малко по-лежерни, ето списък с някои

...
Ако вашите настроения са малко по-лежерни, ето списък с някои
Коментари Харесай

7 съвета за по-мързеливите хора

Ако вашите настроения са малко по-лежерни, ето лист с някои по-малко натоварващи хрумвания за грижа, които са също толкоз скъпи и ефикасни. ( Защото несъмнено го заслужавате)
ПРИДЪРЖАЙТЕ съдебна експертиза КЪМ КАЗАНИТЕ ДУМИ ОТ САМИТЕ Върховен административен съд
Кой има време да написа всеки ден за най-съкровените си мисли и сънища? Вместо това, ние сме за една дума - дребен обред, където избирате дума, която улавя духа на вашия ден - няма други условия или ограничавания.
ПРАВЕТЕ ДВУМИНУТНО РАЗТЯГАНЕ
Нека да бъдем почтени: Най-добрата част от тренировката е това умерено разпъване най-после. Така че, в името на самоподдържането, прескачаме част от упражнението и вървим напряко към лесната част. Ето добър метод, който ще изправи гръбначния ви дирек и ще се почувствате по-енергични. (Но и седенето в детската поза е изцяло задоволително.)
ОБАДЕТЕ съдебна експертиза НА ВАШИЯ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ
Вие и вашият отряд си пишете постоянно, само че идващия път, когато отивате на среща или чакате рейса, вдигнете телефона за бърз диалог с вашата близка другарка. Това е обезпечено да ви усмихне и да направи деня ви по-забавен.
ПОЕМЕТЕ СИ ДЪЛБОКО ВЪЗДУХ
Ето по какъв начин да се чувствате по-спокойни за 16 секунди.
ЗАПОЧНЕТЕ С МАСКИТЕ ЗА ЛИЦЕ
Донесете спа центъра до себе си с маска на лицето. Сложете я, налейте си чаша вино и включете най-новия епизод от обичания ви сериал. След това поздравете себе си за достигнатото равнище на мира.
РАЗЧИСТИ СВОЯ ИНСТАГРАМ
Твоят остарял съученик от гимназията, който не може да пропусне ден, без да разгласява вдъхновяваща оферта? Изтрий. Този чужд, който обича да разгласява #workoutselfies? Махнете го. Разчистването на инстаграм ще ви накара да се почувствате доста по-добре в живота на „ я всички да видят какво хапвам “.
НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО
Просто седнете на дивана и релаксирайте. Може би ще поспите. Или не. Вие решавате!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР