Ако вашата половинка е зодия Скорпион, това е предизвикателство и

...
Ако вашата половинка е зодия Скорпион, това е предизвикателство и
Коментари Харесай

Неподозираните истини за зодия Скорпион! Възможно ли е да не ги обожавате?

Ако вашата половинка е зодия Скорпион, това е предизвикателство и привилегия по едно и също време. Хората от този знак са буйни, непреклонни, ревностни, само че и доста лоялни. Тук можете да прочетете 11 съществени истини за представителите на знака.Те ще ви оказват помощ да ги разберете същински и да бъдете заслужен сътрудник. Скорпионът ще ви възнагради обилно, в случай че съумеете, твърди missbloom!

1. Скорпионите имат славата на потайни и рискови хора – и се любуват същински на това.

2. Скорпионите са властни и твърдоглави и имат вяра, че постоянно са прави.Ако си търсите някой, който да можете да контролирате и да го карате да се усеща нищожен, с цел да подхранвате самочувствието си – търсете го на друго място. Скорпионът в никакъв случай няма да свири втора цигулка.

3. Важно е да разберете, че всички негативни качества, които обичайно приписват на Скорпионите, са резултат от обстоятелството, че тези хора са извънредно буйни.

4. Можете да си визиите по какъв начин се демонстрира това в леглото…

5. Скорпионите са подготвени на всичко, с цел да защитят тези, които обичат.Веднъж заслужили доверието им, ще имате в тяхно лице извънредно предан и смел сътрудник.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

6. Макар да не обичат да го признават, Скорпионите са доста прочувствени хора. Точно толкоз, колкото са и другите два водни знака, Рак и Риби. Просто техните най-силни страсти са пристрастеността и гневът.

7. Скорпионите се разкриват мъчно пред другите и с цел да го създадат, първо би трябвало да имат изрично доказателство, че човек заслужава доверието им. Нищо чудно да ви подложат на серия от тествания за задачата.

8. Перфектната сантиментална среща за Скорпиона е кино, където да гледате филм с ексцентричен сюжет и по-късно да се впуснате в жарък спор по тематиката.

9. Мястото, където един характерен Скорпион може най-сетне да се отпусне, е в леглото. Там се демонстрира нежната им и любяща страна. Те могат да ви целуват и допират по този начин, че да се почувствате необикновено обичани. И преди да си помислите, че го вършат “само” поради секса, би трябвало да ви кажем, че в действителност това е откровена изява на възприятията им.

10. Скорпионите са страхотни експерти, в каквато и сфера да решат да градят кариерата си. Интелигентни, виновни, упорити и фокусирани, те умеят да накарат хората да повярват в тях и във опциите им.

11. За да се усещат обичани, за Скорпионите е наложително да бъдат уважавани. Пазете персоналното им пространство и тайните им, бъдете лоялни и те ще са щастливи да бъдат вашата половинка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР