Ако варненци искат, ще се направи рибарско пристанище, както направихме

...
Ако варненци искат, ще се направи рибарско пристанище, както направихме
Коментари Харесай

Борисов: Ако варненци искат, ще се направи рибарско пристанище

Ако варненци желаят, ще се направи рибарско пристанище, както направихме на други места - като Поморие и Созопол. Това заяви премиерът Бойко Борисов във Варна.

Днес той инспектира строителните и ремонтни работи на бул. „ Васил Левски “ в града. Борисов означи, че става дума за извънредно комплицирано оборудване и акцентира, че е значимо да се строи качествено. Премиерът сподели още, че ще бъде построен и паркинг до парка-музей „ Владислав Варненчик ”.

Попитан за построяването на автомагистрала „ Хемус “, министър-председателят Борисов съобщи, че следва да бъдат пуснати пътищата към Провадия, както и първа копка на Белокопитово-Търговище.

Строителството на автомагистрала „ Хемус “ се финансира напълно от държавното управление. По времето на един различен кабинет я извадиха от оперативните стратегии и в този момент „ Хемус “ се прави единствено с бюджетни пари на данъкоплатците, сподели Борисов.

Той сподели още, че следва в средата на месеца да бъде направена първа копка на нов сектор от автомагистрала „ Хемус “ – от Белокопитово до Търговище.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР