Ако в следващите дни пътувате по Околовръстното шосе на София,

...
Ако в следващите дни пътувате по Околовръстното шосе на София,
Коментари Харесай

АПИ предупреди за ремонтни "тапи" по Околовръстното шосе

Ако в идващите дни пътувате по Околовръстното шосе на София, избягвайте северната му дъга. Агенция " Пътна инфраструктура " заяви, че от на следващия ден, 13 октомври, започва голям ремонт на два сектора с обща дължина 3.8 км, който ще наложи промени в придвижването.  

Първият сектор е след пътния възел със Северната скоростна дъга /при км 6+265/ и е до кръстовището за с. Мировяне и кв. „ Требич “ /при км 7+548/. Втората права, която влиза в ремонт, е след кръстовището с второкласния път II-16 Нови Искър – Своге – Мездра /при км 8+400/ и приключва преди кръстовището с ул. „ Хаджи Димитър “ в Нови Искър /при км 10+850/, разясняват от АПИ.

За осъществяване на ремонтните работи движението в двата сектора ще бъде спряно.  Трафикът за Своге ще минава по бул.,,Рожен “ в София през кв. „ Требич “ и гр. Нови Искър. За тежкотоварните коли, движещи се по Софийския околовръстен път, е очакван обходен маршрут през ул.,,Чепинско шосе “ в София и Северната скоростна дъга.

Строителните действия включват цялостна замяна на пътната настилка, ремонт на оборудванията, възстановяване на отводняването, замяна на пътните знаци и полагане на нова хоризонтална маркировка.  Пътната организация не показва краен период за   " обновяването " на правите. Вместо това дава обещание работатата да приключи  " преди началото на зимния сезон ".

 

АПИ съветва шофьорите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация. И показва, че всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура когато и да е от интернет страницата на организацията – www.api.bg,  и на тел. 0700 130 20. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР