Ако в началните дни от живота в предаването „Фермата“ помакът

...
Ако в началните дни от живота в предаването „Фермата“ помакът
Коментари Харесай

Помакът Нури все по-недолюбван във Фермата

Ако в началните дни от живота в предаването „ Фермата “ помакът Нури будеше удивление поради всеотдайността си в работата и способността си да сплотява хората към себе си, то с наближаването на финала той от ден на ден нервира по-голямата част от съфермерите си.

Тази седмица новият водач на стопанството Роман, който искрено признава, че не харесва мюсюлманина, се надяваше, че ще успее да го изпрати първо като аргатин, а по-късно и като дуелист. Плановете му обаче се провалиха, защото за поредна седмица помакът съумя да си извоюва имунитет. А поради обстоятелството, че в тези борби той несъмнено се изявява като водач, надали някой безгрижно ще го избере и за втори дуелист.

Именно стремежът на Нури наложително да се добере до имунитет, към този момент доста стартира да нервира IT търговеца Жоро. Освен че към този момент неведнъж означи, че помакът употребява религията си, с цел да не се включва в част от игрите, в диалог с Александра двамата стигнаха до заключението, че Нури е луд в това да завоюва на финала на предаването, макар че настойчиво не го признава.

Че Нури тайно и с двуличие се пробва да се добере до финала, е ставало тематика не един път във „ Фермата “. Докато Милена и Александър бяха ратаи предходната седмица, те разясниха, че мюсюлманинът е затулен и озлобен, и че непрекъснато приказва, че в случай че завоюва, ще подари парите за щедрост. Те откровено се усъмниха, че тoй в реалност ще се раздели със 100 000 лв., защото за характерен човек-бачкатор, това не е дребна сума, от която по този начин елементарно да се откаже.

Христина и Роман пък са най-големите критици на Нури във „ Фермата “. Сприхавата софиянка първа се усъмни, че помакът крие същинската си същина и даде обещание, че ще направи всичко допустимо, с цел да му изкара дяволите на открито.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР