Ако у нас се въведат машини за гласуване, те трябва

...
Ако у нас се въведат машини за гласуване, те трябва
Коментари Харесай

Стефан Воденичаров: Машините за гласуване трябва да се произвеждат в България

Ако у нас се вкарат машини за гласоподаване, те би трябвало безусловно да са българско произвеждане. Това съобщи учен Стефан Воденичаров, прочут откривател, някогашен министър на образованието и ръководител на Българска академия на науките, оповестява Inews.

На конгрес във Варненския свободен университет учен Воденичаров сподели, че се е срещнал с изобретателя на нашата машина за гласоподаване и е впечатлен от нейната отбрана и благоприятни условия:

" Компютърната машина се прави в Пловдив, печатащото устройство се прави в Благоевград. Единственото нещо, което е купувано, е тъч скрийнът и той по този начин си е направил своята структура, че - първо - тя не е обвързвана с интернет. Всичко е пред очите на хората и най-после комисията няма да брои до 12 часа през нощта, а секунди, откакто приключат изборите, протоколът е разпечатан. При това състояние няма безусловно никаква опция за операция. При тази машина няма от кое място да се бръкне ", сподели акад. Стефан Воденичаров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР