Ако целта ви е да имате перфектно гладка кожа през

...
Ако целта ви е да имате перфектно гладка кожа през
Коментари Харесай

Искате перфектно гладка кожа за плажа? Сега е времето да започнете с лазерната епилация!

Ако задачата ви е да имате съвършено гладка кожа през лятото, да носите новите си облекла със самочувствие и да се съблечете на плажа без терзание, добре е да започнете с грижите за кожата си в точния момент.

Ако решите да употребявате лазерната епилация като способ за унищожаване на нежеланото окосмяване, е добре да започнете сесии няколко месеца преди времето на ефирните облекла, оскъдното облекло и яркото слънце. Това разрешава на кожата ви да се възвърне и разкрие блясъка си, а и по този начин ще намалите до най-малко вероятните нежелани реакции, разследване от излагането на слънце, от което мъчно може да се скриете през лятото.

Какво да кажем за ексфолиацията? Ами тя е част от положителната грижа за кожата, тъй като улеснава премахването на мъртвите кафези, причина за несиметричен загар и влошена текстура. Благодарение на нея кожата разкрива хубостта си, а вие блестите като елмаз. Да, не е пресилване.

Хидратация. Всички знаем, че кожата е красива, когато е добре хидратирана. Отново зимата е точният момента за хидратиращите процедури. Тогава кожата, подложена на студа, сухият въздух и вятъра става суха и лющеща се, а това несъмнено лишава от хубостта й.

Когато започнете с грижите за кожата си в точния момент, това ви дава опция да постигнете по-добри резултати и да предотвратите вероятни проблеми, реакции на кожата и други изненади след интензивни процедури.

Ако имате съответни дерматологични проблеми или планирате по-агресивни лечения като кислородна да вземем за пример, микродермабразио, микринидлинг или химичен пилинг, консултацията с дерматолодичен терапевт е наложителна. Той ще ви даде лични препоръки и ще ви предложи процедури, съобразени със характерните потребности навръх вашия вид на кожа.

Нашите препоръки:

Избягвайте саморазрушителни привички, като пушене, погрешно хранене, непълен сън, корист с алкохол и… сещате се за всички други. Здравословните привички се отразяват благотворно на здравето на тялото, външния тип на кожата и на вашето самочувствие, несъмнено. Дължите го на себе си!

Създайте подобаваща рутина за грижа за кожата, включваща разчистване, тонизиране, хидратация и слънцезащита. Подберете артикули, подобаващи за вашия вид кожа. Добре е да се посъветвате с кожен лекар или козметик. Те по тази причина са учили.

Помнете, че не всички артикули и процедури имат незабавен резултат, даже това е необичайност. Обикновено се изисква време, с цел да забележите мечтаната смяна. Затова - бъдете търпеливи и започнете през зимата, с цел да имате забележими резултати преди лятото.

 

2. Кога да стартираме с лазерната епилация, с цел да сме подготвени за лятото?

Ами съвсем стана ясно по кое време. За неразбралите дано повторим:

Ако желаете да бъдете неотразими за лятото, което повярвайте ни наближава, започването на процедурите би трябвало да бъде планувано в точния момент. Точното време са зимните месеци, когато тялото е предпазено и скрито с облекла, интензивността на слънцето е дребна и истината е, че в този момент имате повече време, в сравнение с ще имате напролет и лятото. Има и други аргументи, схваща се
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР