Ако трябва накратко да обобщим какво ни е необходимо за

...
Ако трябва накратко да обобщим какво ни е необходимо за
Коментари Харесай

Black Friday: Време е да освежим капсулния си гардероб за зимата!

Ако би трябвало в резюме да обобщим какво ни е належащо за зимния капсулен дрешник, то главните неща в него би трябвало да са бяла риза, пуловер от тънко плетиво (може да е с поло яка), типичен дънки, офис панталон, блейзър, жилетка, комфортни боти или ботуши, чанта за всекидневието, елегантно палто и спортно яке. Сигурни сме, че имате най-малко една част от тези неща от предишния сезон, изключително в случай че хитро сте вложили в шопинг находки от финалните зимни разпродажби при започване на годината или в случай че залагате на висококачествени неща, които могат да бъдат носени най-малко няколко сезона.

Всъщност това е може би едно от главните неща в основаването на един капсулен дрешник – пазаруването на по-малко, само че пък доста по-качествени неща. А съвършеният миг за тази стъпка е точно на Fashion Days , когато можем да се възползваме от предложения на артикули от премиум марки. Но и освен.

Защото до момента в който допълвате това, което ви липсва, с цел да имате безукорен стайлинг през студените месеци с бежова блуза от тънко плетиво, обемно яке в светли тонове или мокасини да вземем за пример, можете да го освежите с нещо цветно и характерно.

Вместо блейзър в черно или сиво можете да изберете модел в наситено зелено (един от най-актуалните цветове този сезон) или пък да посегнете към ярък деним, в случай че към този момент имате дънки в класическо синьо. Защото точно акцията ви дава опция да допълните капсулния дрешник с някои супер модерно находки като грубите боти, които са цялостен must have, вълнена карирана риза в пастелни тонове и палто или яке с каракул. И сме сигурни, че от дълго време си мечтаете тъкмо за чанта Furla, нали?

Но пък да не забравяме и за дребните елементи, които дават приключен тип на всеки тоалет – някое красиво бижу, забавен часовник или очила, тъй като даже и през зимата слънцето може да бъде много блестящо.

Може би към този момент имате своите любимци, които сте си отделили в приложението на Fashion Days , тъй че в този момент е моментът да ги пратите в кошницата за заключителен обзор. Защото към този момент започва. Вие сте на ход!

С поддръжката на Fashion Days

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР