Ако трябва да вярваме на думите на суперзвездата на Ultimate

...
Ако трябва да вярваме на думите на суперзвездата на Ultimate
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: Преговорите с Мейуедър приключиха той е аут

Ако би трябвало да имаме вяра на думите на суперзвездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) Конър Магрегър, договарянията за среща-реванш с Флойд Мейуедър са завършили... за в този момент и вечно.

През миналия ден ирландецът пусна обява в Инстаграм, посредством която разгласи, че Мейуедър е " отвън настоящите договаряния за негов идващ дуел ", като се базира на слуховете, които свързваха американеца с случка в света на смесените бойни изкуства.

" Щастлив съм за Флойд Мейуедър и за неотдавнашното му изказване, че той е навън от настоящите договаряния за дуел с мен. Това е и повода, заради която в никакъв случай не съм търсил реванш от него. Бях благополучен с неговото пенсиониране. Моята игра не прости на никого. Тя не е като другите игри. Разбирам изцяло решението му да остане пенсиониран. Сега ще продължа своите договаряния и ще забележим какво ще стане. Пожелавам ти приятна пенсия, младши. Сега ела тук и дай на стареца една прегръдка за старите времена. Гордея се с теб, синко. Искрено твой, Старши ", се споделя в обявата на Макгрегър.

Тези думи на ирландеца са в цялостно несъгласие с последните мнения на Макгрегър, в които той съобщи, че Мейуедър сигурно ще съжалява, в случай че не се възползва от опцията за реванш с него по разпоредбите на смесените бойни изкуства.

Майуедър е неразривно обвързван със света на смесените бойни изкуства от началото на 2017-та година, когато неговата омраза с Конър Макгрегър приключи с мултимилионна боксова среща предишния август, която Майуедър завоюва посредством механически нокаут в 10-ия рунд.

Това е и единствената друга борба, която Макгрегър е направил, откогато победи Еди Алварес през декември 2016-та година в събитието UFC 205, спечелвайки купата на организацията в лека категория.

През последните няколко седмици слуховете за вероятно пренасяне на 40-годишния Мейуедър в света на смесените бойни изкуства бяха ускорени от мненията на треньора на Макгрегър Джон Кавана, президента на UFC Дейна Уайт и самия Мейуедър. /gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР