Ако трябва да покажем най-важните тенденции при телефоните през 2019

...
Ако трябва да покажем най-важните тенденции при телефоните през 2019
Коментари Харесай

Honor 9X: Достоен наследник на един най-успешните модели

Ако би трябвало да покажем най-важните трендове при телефоните през 2019 година, няма потребност да търсим освен това от последния модел на Honor - 9X, който към този момент се продава в България. Въпреки че е модел от междинен клас, той има всички отличителни характерности, с които ще си спомняме за миналата към този момент година: тройна камера, огромен екран без прорези и изскачаща селфи камера.

Honor 9X продължава и наклонността от ден на ден технологии от най-скъпите модели да се придвижват в по-достъпния ценови клас. А конкуренцията става все по-ожесточена. Имахме опцията да прекараме седмица с модела и да се уверим в компетентността му при конкурентната цена от 499 лв..
 Снимка 458459
Източник:

Моделът се предлага у нас в два цвята - черен и наследник, като последният има невероятен светлинен резултат, който се вижда, когато слънцето се отрази в стъкления тил. Алуминиевите рамки способстват за чувството за качествено съединен модел. На гърба намираме и датчика за пръстов отпечатък, а Honor 9X поддръжа и лицево различаване. Пръстът ви в този случай е по-сигурният метод за заключване.

Отпред ни чака голям 6,59 " LCD екран с тънки рамки и никакъв разрез за камера, който да нарушава удоволствието от потреблението му. Резолюцията е 2 340 х 1 080, само че Honor 9X самичък може да реши да я понижи, с цел да пести батерия. Екранът поддържа и два типа конфигурация на цветовете - естествен и по-ярък, както и безчет варианти за конфигурация на температурата му.
 Снимка 458460
Източник:

Селфи камерата е изместена в горния ляв ъгъл и изскача от тялото на телефона, когато желаете да се снимате. Камерата се пуска за към секунда и даже се затваря автоматизирано, в случай че засече, че сте изпуснали телефона. Макар че първоначално бяхме малко скептични, сме усещане от осъществяването и се надяваме от ден на ден модели да възприемат този метод.

Самата камера е 16MP и разрешава запис и на видео до 1 080 пиксела при 60 фрагмента в секунда. Резултатът е съвършен за обществените мрежи, само че от качеството при ниска осветеност има какво да се желае, защото предната камера не поддържа нощен режим.
 Божи гроб, сниман с Honor 9X
Източник:

Божи гроб, сниман с Honor 9X

Основната камера е тройна - с 48MP широкоъгълен главен датчик, 8MP ултра-широкоъгълен датчик и 2MP телефото обектив, който оказва помощ за " боке " резултата. При всички режими може да разчитате и на поддръжка от изкуствения разсъдък, който прави дребни настройки, с цел да подсигурява допустимо най-хубавия вид.

Дневните фотоси са с положително качество и напълно близки до действителността цветове, като моделът решително се съревновава с съперниците в класа си. Снимките няма да впечатлят никой експерт, само че извършват отлично главната си задача, а точно да запечатате спомените си и да ги споделите в обществените мрежи.
 Гледка от Тел Авив, снимана с Honor 9X
Източник:

Гледка от Тел Авив, снимана с Honor 9X

Приятно допълнение е ултрашироката камера със 120-градусов " взор ", която ви разрешава да хванете повече в фрагмента си. Това е изключително потребно, когато снимате в тесни пространства или се опитате да извършите фотография да някой небостъргач, да вземем за пример.

Особено потребен е и нощният режим, който преобразява фотосите, направени след залез. Единственото, което се изисква от вас, е постоянна ръка, а резултатът е впечатляващ. Той ни е прочут от останалите модели на Huawei и Honor, тъй че знаем какво да чакаме.
 Панорама на Йерусалим, снимана с Honor 9X
Източник:

Панорама на Йерусалим, снимана с Honor 9X

Honor 9X идва със 128GB вътрешна памет, тъй че ще имате място за доста фотоси и видеа. Моделът е задвижван от способния процесор Kirin 710F с осем ядра, който се оправя с всичко, което му се изпречи и разрешава да играете и игри без никакво насичане. За бързата работа оказват помощ и 4-те гигабайта RAM памет.

Приятна изненада бе животът на батерията, която е с потенциал 4 000 mAh. Със сигурност ще съумеете да изкарате през целия ден с нея, а постоянно и повече. Това е хубаво, защото моделът не идва с бързо зареждане.

Honor 9X идва с Android 9, като се чака да получи и Android 10. Въпреки че моделът излиза след възбраната от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, той поддържа всички Гугъл услуги и ще получава обновления, заради сходството му с Huawei P Smart Z.

Honor 9X е правоприемник на извънредно сполучливия 8X, който съумя да осъществя 15 милиона бройки. След седмица с него сме уверени, че от Honor са основали в действителност заслужен правоприемник, който е елементарен за препоръчване за всички, които желаят моден модел с огромен екран и дълъг живот на батерията на привлекателна цена.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР