Ако трябва да опишем вчерашния концерт на Енрике Иглесиас в

...
Ако трябва да опишем вчерашния концерт на Енрике Иглесиас в
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас за малко не целуна 17-годишно момиче на сцената в София

Ако би трябвало да опишем вчерашния концерт на Енрике Иглесиас в зала " Арена Армеец " с една дума, тя сигурно е Емоция. И сме сигурни, че всички, които станаха очевидци на зрелищния му театър, ще се съгласят с нас.
43-годишният артист (годините несъмнено не му личат:)) спретна необикновено шоу с екипа си. Цялата стена зад главната сцена беше опасана с 500 кв. метра видеоекран, мултимедията беше повече от впечатляваща, а пироефектите взривяващи. Но това, което най-вече зарадва почитателите му, беше близостта до тях, с помощта на двете подиуми в залата. Защото да видиш латинозвездата на метри от теб е неописуемо. А танците са наложителни.
Още от първото му осъществяване на песента " Move to Miami " всички схванаха за какво той толкоз години е номер 1 в класациите и сърцата на феновете си. Тъй като турнето му е кръстено " All The Hits Live ", Енрике изпя някои от най-големите си шлагери, измежду които " Bailando ", " Ring my bells ", " Heartbeat ", " I Like how it feels " и " Subeme la Radio ".
Кулминацията на вечерта беше осъществяването на баладата му " Hero ". Както е известно, във всеки собствен концерт латино идолът има традицията да ощастливява някоя дама от присъстващите, като я качва на сцената и я целува необичайно. Този път Този път той избра 17-годишно момиче, на което посвети песента и танцува с нея, до момента в който залата беше огрята от хиляди светлини.
Сподели с товите другари
И защото това беше третото посещаване на Енрике в България, считаме, че цифрата 4 е още по-късметлийско, тъй че го чакаме още веднъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР