Ако трябва да кажем кои са по-консервативни в секса -

...
Ако трябва да кажем кои са по-консервативни в секса -
Коментари Харесай

Тройките: правила и етикет на поведение

Ако би трябвало да кажем кои са по-консервативни в секса - античните гърци и римляни или хората през днешния ден - може да поспорим много. И въпреки и гърци, и римляни образно да са посочили не един и два пъти, че са нещо като бащата и майката на груповия секс, то съвремието ни по нищо не отстъпва на Древността.

В подтекста на секса с повече от един сътрудник нещата са почти същите. Тройката е нещо известно, а груповият секс - нещо по... дано го назовем екстравагантно. Дори и двете да могат да минат в рубрика " колективен секс ", упражняването на половото наслаждение с плюс един и с плюс двама и повече души, са практики, които вървят със своите правила и етикет на поведение/действие.

За разлика от груповия секс, при тройките, изключително когато става въпрос за двойка, която позволява в леглото си трети, в действителност има избрани параметри, спазването на които вършат преживяването най-малкото удобно за всички забъркани.

Напълно непознати

 Снимка 324612

Да, в случай че ще каните някого в общото легло, по-добре би било той/тя да не е от кръга ви с другари и познати. Няма никаква гаранция по какъв начин ще се развият нещата сред вас, откакто прекрачите интимните си граници и свалите всички задръжки.

Колкото и да я/го харесвате, помислете - бихте ли рискували да загубите човек, на чиято поддръжка в ежедневния живот се радвате и усещате. Действайте, единствено в случай че сте наясно с следствията и сте ги разискали заедно.

Това да, това - не

Сексът с непрекъснатия ви сътрудник е фасулска работа - знаете какво, по какъв начин и къде да докоснете, с цел да предизвикате еуфория; знаете (сравнително) и до каква степен да стигнете, когато той/тя ви дава позволението да прекрачите откритите граници. В последна сметка експериментирането с физиологията на тялото е заложено в играта и тъкмо то прави нещата забавни.

Но... Когато следва да вкарате вълк в кошарата си, хубаво е авансово да обсъдите с непрекъснатия си партньор/ка кой какво може и не може да прави, и до каква степен сте подготвени да стигнете в общуването си с изцяло чужд.

Макар на пръв взор сходен диалог да наподобява като ликвидиране на изненадата, в действителност той е поръчител за удоволствието. След него може да сте сигурни, че никой няма да ревнува от прекомерната фамилиарност с непознатия/тата във вашето легло.

По приятелски

 Снимка 324611

Честито! Вече сте намерили верния човек, с който да разнообразите взаимния полов живот. Може би даже тя/той към този момент е в леглото ви. Сега следва да обърнете внимание на игрите.

Много значимо е по време на упражняването на тройката всеки забъркан да получи равно парче от пая. Интимните милувки и палавите игри би трябвало да се разпределят равнопоставено сред трите страни на триъгълника, тъй като другояче някой ще остане подценен, отчаян и, в последна сметка, за него/нея тройката няма да достави същото наслаждение. А въпреки всичко сходно нещо би определило и бъдещите контакти с трети лица, тъй че не подценявайте никой състезател на терена.

Играчка-плачка

 Снимка 324613

Секс играчките са доста подобаващи и постоянно употребявани в тройките. Освен всичко, те са и вид за предварителна прожекция на кино лентата и метод да покажете какво ви харесва, без да влизате прекомерно във вътрешността в пространството на другия. Така, най-малкото, ще разбере по реакцията му/ѝ дали вашата игра е допустима за всички.

Проблемът с играчките е, че много постоянно те могат да бъдат и причина за заразяване с венерическа болест. Подобни аксесоари са напълно самостоятелни такъми и като такива, те могат да бъдат споделяни само и единствено с презерватив - в случай че желаете да не се постанова да ходите при венеролог.

Тройка по време на брак

 Снимка 324622

Тук нещата са към този момент повече от съществени. Защото в случай че на фамилна двойка ѝ се прииска да освежи постелите, като предложения в тях трети, всичко, безусловно всичко, би трябвало да се уговори авансово.

Според сексолозите много постоянно след тройка фамилната двойка към този момент не може да се възприема както преди. На един по-късен стадий (някой път и не толкоз късен) една тройка би могла да стане причина за раздор в връзките на сътрудниците. До бракоразвод - също. Затова премислянето и разискването на риска на фамилен съвет е повече от наложително.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР