Ако трябва да изградим с думи образа на съвременния футболист,

...
Ако трябва да изградим с думи образа на съвременния футболист,
Коментари Харесай

Ектор Бейерин и как един футболист може да бъде веган, влогър и манекен

Ако би трябвало да изградим с думи облика на актуалния футболист, то описанието би било нещо от сорта на: добре изглеждащ състезател, който обръща голямо внимание на външния си тип, печели доста пари (понякога и безумно много), които най-често харчи за дами, бързи коли, яхти и други капризи.

Разбира се, в този самобитен шаблон комфортно се наместват множеството имена от актуалния футбол. С което обаче техният облик в обществото не всеки път се изчерпва.

Да вземем за образец Кристиано Роналдо. Неоспорим факт е, че той държи на външния си тип, печели доста пари и се глези с тях. Но португалецът е доста повече от това. Футболистът постоянно подарява съществени суми за лекуването на деца, както и на най-различни благотворителни организации. С което демонстрира, че минимум не се е самозабравил. И по този начин се измъква от захаросания облик на футболиста на нашето време.

По собствен метод същото прави още един негов сътрудник. Той може и да не изкарва толкоз доста пари, само че пък съумява да откри метод още веднъж да приковава вниманието на всички към себе си.

24-годишният испанец Ектор Бейерин е младеж на Барселона, където минава през съвсем всички обединения на клуба. Талантът на Бейерин не остана неусетен и през 2013 година, тогавашният управител на Арсенал Арсен Венгер го притегли в редиците на лондончани. И още същата година го прати чартърен за един сезон в Уотфорд, с цел да свикне с британския футбол и да натрупа малко опит.

От тогава испанецът тренира неуморно и дава всичко от себе си, с цел да се трансформира в основна фигура за Арсенал. Усърдната му работа се отплаща и последователно той става неизменим титуляр. Така през 2016 година съумява да запише и първите си мачове за националния тим на Испания.

Едно от качествата му, което несъмнено го отличава, е бързината. Ектор Бейерин даже е един най-бързите футболисти в света. Това и редица други аргументи са в основата на високата му цена, която сега е 40 милиона евро.

Съдбата обаче реши да подложи волята на испанеца на тестване. В началото на годината Бейерин се контузи тежко в коляното и се наложи да претърпи интервенция, която го извади от игра до края на сезона. Прогнозите са, че ще може да се върне още веднъж през септември, което си е много добра вест.

Но духът на Ектор Бейерин несъмнено не беше грохнал. Той канализира силата си в това да основава влогове, посредством които да осведоми почитателите си по какъв начин протича възобновяване му.

Като всеки младеж Бейерин е деен в обществените мрежи, само че несъмнено не е от тези, които качват всеки ден нова фотография. В Instgragram го следват съвсем 3 милиона души, а постовете му надвишават 560. В канала му в YouTube обаче е много по-интересно.

Там той има няколко влога, чиято цел е да дадат непосредствен проект на персоналния му живот. Видеата са ориентирани най-много към това по какъв начин протича възобновяване от травмата му, само че от тях разбираме и много за всекидневието му.

Така да вземем за пример знаем, че в един елементарен ден испанецът се разсънва в 8 ч. сутринта. След това закусва и до 9 ч. е въз основата на Арсенал, където минава медицински обзор и тренира горната част на тялото. Налага му се всеки ден по няколко пъти да поставя лед върху контузеното си коляно, което по думите му е много досадно, само че е прецизен в осъществяването.

С влоговете надалеч не се изчерпват забавните неща към Ектор Бейерин. Футболистът има афинитет към модата и в това можем елементарно да се убедим от профила му в Instagram. Той не пропуща да посещава седмицата на модата в Лондон, а тази година испанецът беше на същото събитие, само че в Париж.

Но освен като фен, тъй като направи дебюта си и като модел, дефилирайки на ревюто на Louis Vuitton. Реакциите на хората в обществените мрежи пък бяха много позитивни. Според множеството от тях Ектор Бейерин е много друг, само че във допустимо най-хубавия смисъл на думата. Не са малко и тези, които считат, че е най-стилният футболист.

Ние сме изцяло съгласни с това, а и има още нещо, което го прави по-различен от сътрудниците му. Преди към две години испанецът взема решение изцяло да изключи от менюто си животинските артикули.

Всичко е почнало като опит, само че бързо излиза наяве, че веганството му се отразява доста добре. В изявление за The Players` Tribune споделя, че физическото му положение се е подобрило и към този момент не изпитва болки в глезените, а тялото му се възвръща доста по-бързо след физическо натоварване.

Разбира се, Бейерин не е единственият футболист, който се е отказал от животинските артикули. Това са създали и Крис Смолинг, Джак Уилшър и други, само че испанецът несъмнено дава най-голяма публичност на изгодите от това да си футболист и веган в едно. А към това като прибавим влогър и манекен, несъмнено ни излиза наяве, че Ектор Бейерин излиза самобитно контури шаблон на футболистите. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР