Ако трябва да една дума да опиша двамата кандидати за

...
Ако трябва да една дума да опиша двамата кандидати за
Коментари Харесай

Ясен Дараков за Тръмп и Байдън - твърде възрастни са

Ако би трябвало да една дума да опиша двамата претенденти за президент на Съединени американски щати, то това е - прекомерно възрастни - единият е на 74 година, другият на 77 години. Това сподели в студиото на предаването „ 120 минути “ журналистът Ясен Дараков.
" Тръмп продължава да бъде все по този начин непредсказуем, въпреки и изтощен от 4 години в Белия дом, а Байдън, след 47 години в политиката, наподобява като свежия претендент.

В България за Байдън се знае единствено, че е бил 8 години вицепрезидент на Барак Обама, служил е като сенатор към 40 година ", добави Дараков.

Личният му живот обаче е белязан от няколко нещастия.

В злополука умира първата му брачна половинка Мила и едногодишната му дъщеричка Наоми, неговите момчета са ранени. Той всеки ден пътува до болничното заведение с трен, с цел да бъде до момчетата си и това му е основало имидж на човек от народа.

После губи другия си наследник от мозъчен израстък. Той самият се подлага на две интервенции за мозъчни аневризми.

Имаше и секс скандал, обвързван с Байдън – една служителка от Сената твърди, че той я е опипвал преди 30 година, само че тя се сеща в този момент за това, сподели още Ясен Дараков.

Преди се ожени за Джил, той 5 пъти предлага на брачната половинка си брак, преди тя да каже заветното „ Да “.

Джил Байдън и Мелания Тръмп – са доста разнообразни и като дами, и като химия сред двете двойки, означи журналистът. " Тази топлота и обич, която я има сред Джил и Байдън не я виждаме сред Тръмп и Мелания ".

Мелания има по-висок рейтинг от Доналд Тръмп, изясни журналистът.

През последните седмици в „ Инстаграма “ на Байдън виждаме доста фотоси, на които той прави нещо – или подскача, или тича, частично концепцията е да покаже, че той е жив, деятелен човек, с цел да се противостои на обвиняванията на Тръмп.

Избирателите дават повече точки, съгласно изследванията, на Байдън като президент, който може да се оправи с казуса с расизма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР