Ако трябва да бъдем честни, през последните няколко години не

...
Ако трябва да бъдем честни, през последните няколко години не
Коментари Харесай

Рапърът, който иска дъщеря му да остане девствена

Ако би трябвало да бъдем почтени, през последните няколко години не сме слушали нищо на T.I. , а и шлагерите липсват. Сега обаче рапърът съумя да влезе в полезрението ни.

Но не с музика. В подкаста Ladies Like Us With Nazanin and Nadia Клифърд Харис, както е същинското му име, сподели някои неща, свързани с щерка, които ни учудиха в действителност доста.

T.I. сподели, че за него е извънредно значимо да знае, че 18-годишната му щерка Дейжа е девствена. Рапърът навлезе в детайлности, които сигурно не беше нужно да научаваме.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TIP (@troubleman31) на Ное 1, 2019 в 6:07 PDT

Той съобщи, че всяка година на рождения ден на щерка му я води на гинеколог, с цел да се увери, че не е имала сексуален контакт. Дейжа, от своя страна, след всеки обзор е трябвало да попълня документ, с който позволява на лекаря да разисква тези елементи с татко ѝ.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Deyjah Harris на Окт 4, 2019 в 2:20 PDT

Ето на това му се споделят странни връзки сред татко и щерка. T.I. не обосновава потребността си да знае дали щерка му прави секс, само че е безапелационен, че в близко бъдеще избира Дейжа да остане девствена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР