Ако траурът е днес за Бургас и за страната, семействата

...
Ако траурът е днес за Бургас и за страната, семействата
Коментари Харесай

Милена Шаркова: Прошката за смъртта на полицаите трябва да дойде отгоре

Ако траурът е през днешния ден за Бургас и за страната, фамилиите на починалите момчета ще са в печал за цялостен живот и светът им към този момент в никакъв случай няма да е същият. Така че им поисквам да имат сили и кураж да преминат през най-трудното, което им следва. 

Това разяснява пред Нова тв Милена Шаркова, брачната половинка на починалия при осъществяване на служебния си дълг командос Емил Шарков. 

След като изгубих Емо, не усетих някаква смяна, не ми сподели никой, че чиновниците на реда са сложени в по-добри условия, че имат по-добра материална база. Точно по тази причина сътворих фондацията, с цел да има материална грижа за служителите на реда. Но по-късно размислих и взех решение, че фондацията би трябвало да е в интерес на фамилиите на служителите на реда. Фондацията оказва помощ сега на 102 деца и към 70 фамилии, които са изгубили своите мъже - това са служители на реда, които са починали при осъществяване на дълга си или пък при боледуване, изясни тя.

В момента усещам голяма горест за всичко, което се случва и голямо отвращение от това, че страната разрешава да се случват такива неща, като в Бургас, че нещата се повтарят, че умират почтени мъже, разяснява тя.

Прошката е от горната страна. Не аз би трябвало да прощавам някому за гибелта на брачна половинка си. Прошката е от горната страна, уточни тя.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР