Ако тръгнеш да променяш програмната схема схема и водещи, трябва

...
Ако тръгнеш да променяш програмната схема схема и водещи, трябва
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ пита къде е генералният директор на БНР

Ако тръгнеш да променяш програмната скица схема и водещи, би трябвало да го направиш персонално и с ясни претекстове. Това разяснява депутатът от ГЕРБ и член на медийната комисия Тома Биков във връзка отстраняването на журналистката Силвия Великова от ефир и отнемането на ресора й.

Той изрази неразбиране за какво генералният шеф на публичната медиа Светослав Костов до момента не е направил обществено изявление и прикани да го направи. Като член на медийната комисия не преставам да чакам пояснения от него за " поредицата несъответстващи дейности ", сподели Биков. " Ние да научаваме какво се е случило през фейсбук-проэифхила на Силвия Великова, а след 24 ч. да има декларация без да излезе някой, да не приказваме за прекъсването на ефира под формата на профилактика... " възмути се депутатът. Той добави, че е очаквал от определения неотдавна шеф различен вид дейности.

" Не е наша работа да направляваме БНР. Винаги тичам от мнения по тематиката, тъй като има Съвет за електронни медии и ние като народни представители би трябвало да приказваме със Съвет за електронни медии, а той да управлява тези процеси. Ако бъдем по-институционални, животът ще е по елементарен и няма да се изисква министър-председателят да взема решение проблеми в радиото ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР