Ако този страхливец и лъжец се престраши, ще има от

...
Ако този страхливец и лъжец се престраши, ще има от
Коментари Харесай

Борисов: „Честното“ лъжливо момче лъже в Брюксел, че ГЕРБ му пречат за Скопие

„ Ако този страхливец и измамник се престраши, ще има от ГЕРБ поддръжка за зелена светлина за Северна Македония и Албания “.

Това съобщи на брифинг в централата на ГЕРБ водачът Бойко Борисов. Той напомни, че Демократична България и Движение за права и свободи също са „ за “ и свалянето на ветото може да има голямо болшинство в Народното събрание. Сметките демонстрират, че четирите партии дружно имат 176 депутати.

„ Това е най-хубавото решение за България и Европа “, безапелационен е Борисов.

„ Наслушах се през вчерашния ден на смелчаци. Премиерът и ръководещото болшинство взимат и тежки и непопулярни решения. А в този момент НАТО и Европейски Съюз желаят разширение. Аз не мога да си показва по какъв начин министър председател споделя, че предлагането не го бил чел. А през вчерашния ден излъга, че ще иде в Брюксел и ще каже, че ГЕРБ му пречи да утвърди за районен съд Македония. Забравя, че имаме доста другари на Запад. И те ни споделят какво прави действително – ще се сниши, с цел да трансферира на нас. Ние за разлика от него не сме толкоз „ смели “. Ние сме съгласни, че Френското предложение е дало най-хубавата рамка “, изясни Борисов.

Според него доста хора са се подвели по приказки, че се продава историята. А предлагането е положително, казусът е, че протоколът даже не е подписан.

„ Той си разрешава, честното лъжливо момче, да лъже, че ГЕРБ и министърката на Има Такъв Народ му пречат. Помня на Костов какви решения му се наложи да взима по време на войната в Косово. Помня на мен какви ми се наложи поради миграцията и ковид “, напомни Борисов.

„ Абе човек, стига се опасява. Всеки може да си викне 2-3000 индивида агитка и да си приказва пред нея “, прикани водачът на ГЕРБ. Той акцентира, че би трябвало да се приберат агитките от твърди електорати, тъй като тогава единствено ще се допотроши страната.

„ Ето, това му е тъпата лъжлива физиономия. Нямаме министър председател, желае да иде в Брюксел и да каже – Борисов, тъй като е другар с Путин, не дава да приемеме Северна Македония. Затова да привикват съвещание за районен съд Македония. Или в случай че не го сторят – отиваме във външна комисия, с останалите евроатлантически партии, поемаме функционалността, която той не извършва. Сега ще ни хулят, само че след време ви давам обещание, че това ще е било вярното решение “, сподели още Борисов на депутатите си.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР