Ако това някога е било състезание, дамите очевидно го губят.

...
Ако това някога е било състезание, дамите очевидно го губят.
Коментари Харесай

Защо мъжете са наемат по-често автомобил от жените

Ако това в миналото е било съревнование, дамите явно го губят. Ново изследване на една от огромните компании за коли чартърен в Англия демонстрира, че мъжете са четири пъти по-склонни да наемат автомобил, в сравнение с дамите.

Според информацията, събрана от Rhino Car Hire, четирима от петима мъже се усещат спокойни зад кормилото на автомобил чартърен, до момента в който при дамите индикаторът е по-малко от една на всеки пет.

Клиентите на английската компания са 82% мъже и едвам 18% дами, а съгласно информация на The Sunday Times, максимален е делът на дамите клиенти на рент-а-кар компании в Испания (31%), след което се подреждат Нова Зеландия (30%) и Франция (24%).

 Снимка 366895

Най-долу в международната ранглиста на дамите, наемащи коли, е Саудитска Арабия, където 0% от дамите употребяват услугите на такива компании. Това въпреки всичко е изцяло разбираемо, защото дамите в страната имат право да ръководят автомобил, въобще, едвам от месец.

Причината за всичко това може да се крие във обстоятелството, че мъжете се усещат по-спокойни зад кормилото на кола, която не познават добре, и на пътища, с които не са добре осведомени, счита маркетинг мениджърът на Rhino Car Hire, Фил Патридж.

 Снимка 366894

Друго допустимо пояснение е, че когато се опре до наемането на автомобил, мъжът в двойката или в групата е постоянно първичният избор, до момента в който дамите имат ролята на " авариен " водач.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР