Ако типичната ваканция на борда на круиз за една седмица,

...
Ако типичната ваканция на борда на круиз за една седмица,
Коментари Харесай

Пътуване за $240 000: Да обиколиш 7 континента и 32 страни за 140 дни срещу

Ако типичната почивка на борда на круиз за една седмица, включващ визитата на едвам няколко пристанища, значи по-скоро би трябвало да се ориентирате към предложенията за ултралуксозно пътешестване по море.

Такова е планувано за 2020 година, като то ще отнеме 140 дни и подсигурява спирки на цели 7 континента. Цената на пътуването обаче е не по-малко впечатляваща от самото странствуване - билетите варират сред 62 000 до 240 000 $ на човек, споделя Business Insider. А място има за 382-ма посетители.

 Снимка 390364
Източник:

Пътуването, носещо името " Legends of Cruising ", ще започва на 6 януари 2020 година от Фонд Лодърдейл във Флорида. То включва разглеждане на 62 разнообразни места в към 32 страни.

Крайната точка на пътешествието е Амстердам, като круизът би трябвало да стигне там на 25 май.

 Снимка 378187
Източник:

" За разлика от всички останали околосветски круизи до момента Legends of Cruising ще ви води на странствуване до всички седем континента ", изясняват от компанията уредник Silversea.

Сред местата, през които ще мине круизът, са Сан Хуам, Пуерто Рико, Рио де Женейро и Буенос Айрес. В листата обаче е още Антарктическият полуостров, където гостите ще имат проведени разходки и ще могат да следят живота на жителите на Антарктида от близо.

Следващите спирки са Чили и Австралия, Сингапур, Мумбай, както и няколко европейски страни, измежду които Италия, Испания, Португалия и Ирландия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР