Ако темата за пътищата не беше тъжна, щеше да бъде

...
Ако темата за пътищата не беше тъжна, щеше да бъде
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Държавата заобикаля обществените поръчки, темата за пътищата е тъжна

" Ако тематиката за пътищата не беше тъжна, щеше да бъде доста смешна. От Българска социалистическа партия сме поредни по тази тематика ", това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев по отношение на ефирен репортаж, който демонстрира по какъв начин се строят пътища преди да е завършила социална поръчка, по време на конференция на Позитано 20.

" Още преди година, с Жельо Бойчев внесохме сигнал до ОЛАФ и прокуратурата за всичко, което се случва по автомагистрала " Марица ". Последваха оставки, повдигнати обвинявания, арести във компании, упрекнати за точене на Данък добавена стойност. След това минахме през качеството на пътищата. Факт е обаче, че некачествените пътища не са проблем на изпълнителя. Те са проблем на АПИ и държавните органи - тези, които ги одобряват ", сподели още Добрев. Той разясни, че кардиналната позиция на Българска социалистическа партия постоянно е била, че страната е виновна по този въпрос и че строителят прави това, за което му се заплаща. " Когато му се заплати и му се прибере половината сума, разумно е пътищата, които прави, да ги направи с два пъти по-малко асфалт и трошляк. Затова в този момент са в това положение, в което ги виждаме ", безапелационен бе Добрев.

 Стана ясно кой е тайнственият строител по трасето на Виж още Стана ясно кой е тайнственият строител по трасето на " Струма "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР