Ако телефонът ви няма достатъчно място за всичко, с което

...
Ако телефонът ви няма достатъчно място за всичко, с което
Коментари Харесай

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си

Ако телефонът ви няма задоволително място за всичко, с което сте го напълнили,  тези препоръки ще ви бъдат от изгода. Вижте 4 стратегии, с които можете да освободите място на телефона си:

Гугъл Photos

Една от най-хубавите варианти е Гугъл Photos. Не единствено, че работи под Android, iOS, Windows, MacOS и в мрежата, тя също по този начин ви разрешава да съхранявате безграничен брой фотоси и видео гратис в облака, след което можете да ти изтриете от телефона си - стига да нямате нищо срещу изображенията да бъдат преоразмерени до най-много 16 мегапиксела и вашите филми се преоразмеряват до 1080p Full HD. Ако желаете да съхранявате файловете си в цялостна резолюция, ще би трябвало да платите за услугата.

CCleaner

Това приложение за икономисване на пространство се е утвърдило като надеждeн инструмент измежду потребителите на Windows, само че в този момент, CCleaner by Piriform също е разполагаем и за Android. Веднага щом стартирате CCleaner, приложението автоматизирано ще сканира вашето устройство, търсейки ненужен кеш на приложения,APK инсталационни файлове и остарели файлове които сте теглили.. След като завършите с това сканиране, ще получите доклад за това какъв брой място можете да спестите.
 телефон ThinkStock/Getty Images
Storage Analyser

С тази стратегия ще можете да анализирате систематичните дялове на устройствата, вътрешната памет и външната SD памет. Тя ще ви покаже съхранените файлове и приложения съгласно размера, датата, броя на файловете и така нататък Можете да видите размера на приложенията или да изтриете ненужните данни.

Clean Master

Програмата освен почиства вашето устройство, усъвършенства го и за най-хубава успеваемост, намира дублиращи се приложения или фотоси и ви дава опция да ги изтриете и разполага с вграден антивирусен и злоумишлен детектор.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР