Ако търсите най-добрите автомобили през 2020 г. и се интересувате

...
Ако търсите най-добрите автомобили през 2020 г. и се интересувате
Коментари Харесай

JD Power: Най-добрите автомобили за 2020-а

Ако търсите най-хубавите коли през 2020 година и се интересувате от това кои транспортни средства дават отговор напълно на критериите на техните, JD Power може да ви помогне. Единственият минус е, че става дума за американска аналитична организация, която изследва пазарите в Съединени американски щати. У нас такава няма и поради това ви демонстрираме разнообразни задгранични ранглисти по тематиката.

JD Power изследва десетки хиляди тествани притежатели на нови коли всяка година, с цел да разбере какво им харесва и какво не им харесва в техните транспортни средства през първите 90 дни на благосъстоятелност. От тази информация, предоставена от консуматори също като вас, те схващат кои модели оферират най-хубаво качество, кои модели оферират най-хубавата обща прелест и кои модели вършат най-хубавото в двете области по едно и също време.

Знаейки, че желаете бърз и елементарен отговор на въпроса: Коя е най-хубавата нова кола, данните на JD Power се базират на нови коли, създадени през 2020 година Те назовават общата си оценка JD Power Consumer Verified. Тя е 100-бална и включва данни от изследванията IQS и APEAL, както и тяхното изследване на премиите за препродажба и изследване на показателя за задоволеност на продажбите (SSI).

Въз основа на резултатите от тези изследвания за IQS и APEAL за 2020 година тези шест модела са най-хубавите коли на 2020 г. От тях у нас се оферират само новото Audi А3, което напълно неотдавна тествахме на родна земя (впечатленията ни можете да видите ТУК), както и BMW 8er
Audi A3: Компактен хечбек
BMW 8 Series - Голям премиум автомобил
Cadillac CT6: Премиум автомобил от междинен клас
Chevrolet Sonic: Субкомпактен автомобил
Genesis G70: Компактен премиум автомобил
Nissan Maxima: Голям автомобил  JD Power: Най-добрите коли за 2020-а

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР