Ако търсите лятна почивка, която да съчетае в себе си

...
Ако търсите лятна почивка, която да съчетае в себе си
Коментари Харесай

THEATRO BEACH в Царево с уникална услуга за клиентите си! Насладете се на релакс, плаж и луксозен транспорт

Ако търсите лятна отмора, която да съчетае в себе си извънреден релакс и успокоение от една страна и феноменални страсти и цветни мемоари от друга, то Царево е Вашата локация за сезон `20г.

Както към този момент знаете през месец Юни, порти отвори небезизвестният бранд Theatro beach. THEATRO BEACH се състои от Theatro Beach Bar; Theatro Night Club и Djanam Steak & Fish Restaurant – изключителна композиция от бар на плажа, предлагащ летни коктейли в приятна конюнктура, извънреден ресторант заслужен и за най-големите ценители на разнородни блюда и нощен бар за паметен свършек на деня.

Програмата за Юли към този момент е ясна, всеки четвъртък посрещаме звезден посетител, с цел да добави ритъма по негов си метод. Започваме на 09.07. с най-голямата Българска звезда - Васил Найденов, на 16.09. сцената е за 100 Кила и неустоимия му сексапил, внезапно сменяме ритъма на 23.07. и аплодисментите са за Галена, а месеца " затваряме " с Криско. Купонът е обезпечен, гарантирайте и Вашето наличие!

И по този начин...когато нощта свърши е време за същински релакс...на плажа несъмнено. Абсолютната привилегия за това ще получите като посетител на Primea Beach Residence - комплексът се намира в най-живописната част на град Царево – на просторния и атрактивен плаж Нестинарка.

През сезон `20 плажът е безвъзмезден за всичките си посетители. За да се насладите качествено и нехайно на престоя си в първокласната и слънчева атмосфера на комплексът ни, с изключение на забавно обзавеждане и комфорт, Ви предлагаме също чудесно и гостоприемно обслужване. Primea Beach Residence разполага със разнообразни видове пространства за настаняване. От комплекса се открива чудесна панорама към живописния залив.

А в този момент няколко реда за това, което " свързва " THEATRO & PRIMEA. Една нова услуга, която имаме вяра ще харесате колкото нас. Истинската отмора изключва всяко напрежение. THEATRO BEACH предлага на своите клиенти първокласен превоз от мечтано от тях място до THEATRO BEACH, както и от Theatro - до мечтана от тях локация.

Наслади се на Лятото, питиетата и положителната компания, ние ще се погрижим за останалото. А в случай че си със личния си автомобил, разполагаем е нашият личен #DrinkAndDrive екип.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР