Ако търсите как да прикриете увредената коса, тези прически ще

...
Ако търсите как да прикриете увредената коса, тези прически ще
Коментари Харесай

4 прически, подходящи за силно изтощена коса

Ако търсите по какъв начин да прикриете повредената коса, тези прически ще бъдат вашето скрито оръжие.

Често боядисване, постоянно изправяне на косата, постоянно сушене, постоянно къдрене – доста са факторите, които изтощават косата, само че когато това се случи, решенията са малко. Колкото и лечения да използваме, от време на време резултатът е необратим и единственият ни избор е да сменим фризурата.

Това не би трябвало да се приема като наказване или избавителна задача, а като опция за ново начало с прическа, която има силата да ни върне самочувствието.

Прическите, които ни карат да изглеждаме по-слаби

Четирите подстрижки, които ви предлагаме през днешния ден са тъкмо такива – стилни, красиви, настоящи и практични за дамите с повредена коса.

Пикси

С тази прическа печелите във всеки сюжет – по едно и също време се спасявате от всички следи от изтощената коса, по едно и също време следвате последните трендове, по едно и също време си печелите от времето заран, тъй като тя изисква минимално количество изпитание.

Прическа “шаг ”

Косата с дължина до раменете и повлияна от модата през 70-те тази година е изключително настояща. Обичана е измежду французойките и това не би трябвало да ни учудва – отива на всеки тоалет и е лесна за поддържане.

Бейби бретон

Екстремно късия бретон в жанр Кортни Кокс от “Писъкът ” се завръща неведнъж, само че в случай че желаете да я тествате и вие, в този момент е най-хубавият миг да го извършите. За страдание, би трябвало да ви предупредим, че тя мъчно се сработва с естествено къдравите коси.

Къса подстрижка, въодушевена от 20-те

В този сюжет премахвате повредената коса и се сдобивате със супер изискан прическа с едно посещаване при фризьора. Тази подстрижка се харесва най-вече с бретон, само че в случай че ви се коства прекомерно рискована, можете да оставите косата на късо каре до брадичката.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР