Ако стоите вкъщи и скучаете, чудите се какво да правите,

...
Ако стоите вкъщи и скучаете, чудите се какво да правите,
Коментари Харесай

Посетете над 1200 музея, докато стоите вкъщи

Ако стоите у дома и скучаете, чудите се какво да вършиме, то имаме едно доста примамливо предложение за вас.

Гугъл Arts & Culture се сплоти с над 500 музея и галерии по целия свят, с цел да ни предложат забавни виртуални обиколки.

Колекцията на Гугъл Arts & Culture включва Британския музей в Лондон, Музея на Ван Гог в Амстердам, Гугенхайм в Ню Йорк и безусловно стотици места, където можем да получите познания за изкуството, историята и науката. Ако към момента се чудите какво да предложите на децата си и по какъв начин да грабнете интереса им, то тези музеи несъмнено ще свършат работа.

Британският музей, Лондон
Този емблематичен музей, ситуиран в сърцето на Лондон, разрешава на виртуалните гости да обиколят Големия двор и да открият античните камъни от Розета и египетските мумии.

Музеят Соломон Гугенхайм, Ню Йорк
Функцията Гугъл View Street разрешава на посетителите да обиколят фамозното спирално стълбище на Гугенхайм, без въобще да напущат дома си. Оттам можете да откриете невероятни творби на изкуството от епохата на импресионизма и пост-импресионизма.

Националната художествена изложба, Вашингтон, D.C.
Този прочут американски музей на изкуството разполага ни предлага изложбата на американската мода от 1740 до 1895 година, включваща доста визуализация на облекла от колониалната и революционната ера, както и сбирката от творби на холандския бароков художник Йоханес Вермеер.

Musée d`Orsay, Париж
Можете на процедура да се разноските из тази известна изложба, в която се обитават десетки известни творби на френски художници, работили и живели сред 1848 и 1914 година Погледнете художествени творби от Моне, Сезан и Гоген.

Националният музей на актуалното и модерно изкуство, Сеул
До един от известните музеи в Корея можете да намерите достъп от всяка точка на света. Виртуалната обиколка на Гугъл ви придвижва през шест етажа на модерно изкуство от Корея и по целия свят.

Музеят Пергамон, Берлин
Като един от най-големите музеи в Германия, Пергамон има какво да ни предложи. Този исторически музей е дом на обилие от антични артефакти, в това число Ищарската врата на Вавилон и Пергамския олтар.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР