Ако сте запленен от магията на книгите за Хари Потър,

...
Ако сте запленен от магията на книгите за Хари Потър,
Коментари Харесай

Училище за вълшебства в библиотека Христо Ботев във Враца

Ако сте запленен от магията на книгите за Хари Потър, то през днешния ден може да прекрачите прага на фантазиите си и да влезе в редиците на признатите в Училище за вълшебства и магии " Хогуортс ".
По традиция събитието събира всички почитатели на поредицата в първия четвъртък на февруари по самодейност на английския издател Bloomsbury. Тази година вълшебната дата е седми февруари. Във Враца уредник на вълшебствата е Регионална библиотека " Христо Ботев ".
Кампанията е предопределена за децата и цели да поддържа всички, които обичат да четат, както и да бъде предадена на идващото потомство читатели магията на книгите.
Като същински феномен в актуалната детска литература, поредицата за Хари Потър продължава да приобщава милиони младежи към четенето. Екипът на Регионална библиотека „ Христо Ботев “ е квалифициран за незабравима вечер под надпис „ Училище за вълшебства и магии „ Хогуортс “. Забавлението стартира в 17:30 часа. В Нощта на книгите, описват уредниците, " ще споделим магията на незабравимите истории на Дж. К. Роулинг ". В Детски отдел младите магьосници, вещици и мъгъли ще имат опция да вземат присъединяване във вечер, изпълнена със занимателни игри, четене от обичаните книги за Хари Потър, както и да покажат до каква степен познават тайните на " Хогуортс ".
Всички, които са подготвили празника, ще имат опция да отбележат събитията си на специфична интерактивна карта, която сплотява начинания в Нощта на Хари Потър от целия свят. На вас, които сте решили да споделите дружно с децата си този празник и сте останали фенове на момчето-магьосник, прелестно развлечение в библиотеката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР