Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която

Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която ...

Съвети как да спечелите сърцето на една независима и трудно достъпна жена.

Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която обаче изглежда твърде независима и труднодостъпна, то трябва да си измислите тактика. Този тип жени наистина не свалят лесно гарда си, защото обикновено не искат да бъдат наранени от някой, който не заслужава страданието им.

Ето и няколко съвета как да впечатлите подобна независима дама:

1. Взимайте решения.

Не оставяйте винаги жената да прави плановете за вечеря или избора на филма, който ще гледате. Покажете ѝ, че и вие обичате да поемате контрола, а не да правите всичко с идеята да ѝ се харесате.

2. Бъдете креативни.

Независимите жени обикновено ценят изкуството и са любопитни по натура. Затова се опитайте от време на време да правите нещата по по-различен начин. Не е нужно винаги да спазвате правилата и да действате по установения ред.

3. Не се колебайте.

Покажете на независимата жена, че можете да решавате проблеми, че не се колебаете дълго и че не се съгласявате с всичко – тя ще го оцени. Този тип жени харесват мъже, които оспорват мнението им.

4. Бъдете диво животно в леглото.

Независимите жени искат мъж, който да доминира и да ги изненадва в леглото. Ако сте такъв – тя ще бъде ваша. 

5. Бъдете търпеливи.

Тези дами не харесват мъжете-лепки, нито пък тези, които действат припряно и с агресия. Независимите дами бягат от мъже с твърде авторитарен и/или натрапчив характер, защото имат нужда от въздух и пространство.

6. Покажете амбиции.

Този тип независими дами винаги се стремят към стабилни мъже, които имат цели в живота и знаят как да ги преследват.

7. Бъдете готови за предизвикателства.

Независимите жени имат високи очаквания. Затова се научете как да отговорите на тези очаквания, без да изглеждате твърде голям мечтател и да ѝ „строите“ въздушни кули. Тази жена ще се впечатли от интересен мъж, но който да е стъпил здраво на Земята.

8. Изразявайте се.

Тези дами харесват емоционални мъже, които могат да отварят сърцето си и да показват чувствата си, а не да таят всичко в себе си.

9. Научете я на нещо.
Независимата жена ще започне да ви боготвори, ако я научите на нещо ново и интересно, което да се превърне във ваше общо хоби.

10. Създайте отбор-мечта.

Ако сте в състояние да постигнете точките от едно до девет, то вие вече ще сте в състояние да заплените независимата жена. След като го постигнете, трябва да я убедите да ви има доверие. Тя ще бъде до вас винаги и ще се превърне във ваша скала, ако знае, че и вие ще ѝ пазите гърба от опасности.

Източник: Тялото бг

Източник: blitz.bg