Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която

...
Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която
Коментари Харесай

Съвети как да спечелите сърцето на една независима и трудно достъпна жена

Ако сте заинтересован от чаровна, артистична и общителна жена, която обаче наподобява прекомерно самостоятелна и труднодостъпна, то би трябвало да си измислите тактичност. Този вид дами в действителност не смъкват елементарно гарда си, тъй като нормално не желаят да бъдат засегнати от някой, който не заслужава страданието им.

Ето и няколко съвета по какъв начин да впечатлите сходна самостоятелна дама:

1. Взимайте решения.

Не оставяйте постоянно дамата да прави проектите за вечеря или избора на кино лентата, който ще гледате. Покажете ѝ, че и вие обичате да поемате контрола, а не да вършиме всичко с концепцията да ѝ се харесате.

2. Бъдете изобретателни.

Независимите дами нормално ценят изкуството и са любопитни по натура. Затова се пробвайте понякога да вършиме нещата по по-различен метод. Не е нужно постоянно да спазвате разпоредбите и да действате по открития ред.

3. Не се колебайте.

Покажете на самостоятелната жена, че можете да решавате проблеми, че не се колебаете дълго и че не се съгласявате с всичко – тя ще го оцени. Този вид дами харесват мъже, които оспорват мнението им.

4. Бъдете диво животно в леглото.

Независимите дами желаят мъж, който да господства и да ги изненадва в леглото. Ако сте подобен – тя ще бъде ваша.

5. Бъдете търпеливи.

Тези дами не харесват мъжете-лепки, нито пък тези, които работят прибързано и с експанзия. Независимите дами бягат от мъже с прекомерно властнически и/или настойчив темперамент, тъй като имат потребност от въздух и пространство.

6. Покажете упоритости.

Този вид самостоятелни дами постоянно се стремят към постоянни мъже, които имат цели в живота и знаят по какъв начин да ги преследват.

7. Бъдете подготвени за провокации.

Независимите дами имат високи упования. Затова се научете по какъв начин да отговорите на тези упования, без да изглеждате прекомерно огромен идеалист и да ѝ „ строите “ въздушни кули. Тази жена ще се впечатли от забавен мъж, само че който да е стъпил крепко на Земята.

8. Изразявайте се.

Тези дами харесват прочувствени мъже, които могат да отварят сърцето си и да демонстрират възприятията си, а не да таят всичко в себе си.

9. Научете я на нещо.
Независимата жена ще стартира да ви боготвори, в случай че я научите на нещо ново и забавно, което да се трансформира във ваше общо занимание.

10. Създайте отбор-мечта.

Ако сте в положение да постигнете точките от едно до девет, то вие към този момент ще сте в положение да заплените самостоятелната жена. След като го постигнете, би трябвало да я убедите да ви има доверие. Тя ще бъде до вас постоянно и ще се трансформира във ваша канара, в случай че знае, че и вие ще ѝ пазите гърба от рискове.

Източник: Тялото бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР