Ако сте забравили да си пожелаете нещо на Богоявление, не

...
Ако сте забравили да си пожелаете нещо на Богоявление, не
Коментари Харесай

Тароскоп за Близнаци за месец януари

Ако сте не запомнили да си пожелаете нещо на Богоявление, не се тревожете! Този месец ще сбъдне едно ваше предпочитание. Нещо в живота ви ще се подреди тъкмо по този начин, както сте желали и сте си представяли. Очаква ви огромно благополучие този месец, споделете го с околните и фамилията си!
 
Обърнатата Шестица Пентакли ви предизвестява да не прекалявате с харченето през януари. Безразсъдно отношение към парите може да ви вкара в дълг или финансови усложнения. Звучи досадно да обръщате особено внимание на всеки разход, само че този месец се постарайте да го извършите.



Житейският ви път търпи непрекъснати промени и амплитуди. Трудно ви е да се захванете с нещо ново, тъй като се чувствате несигурни. Научете се да следвате ритъма на живота си, с цел да постигате по-лесно естетика и баланс в него. Спрете да се реете в облаците, слезте на Земята и се уверете, че ежедневните ви задания са в ред. От най-малката до най-голямата.



Предстои ви интервал на надълбоко осъзнаване, в който ще станете по-отговорни в живота си и по-фокусирани в работата си. Постарайте се да бъдете по-практични и пресметливи и всичко ще бъде наред!

Автор: Мира Маринова

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР