Ако сте във връзка, обичате партньора си до припадък, но

...
Ако сте във връзка, обичате партньора си до припадък, но
Коментари Харесай

Ето 3 причини жените да губят интерес към секса

Ако сте във връзка, обичате колегата си до пристъп, само че сте изгубили всевъзможен интерес към секса, не сте сами. Сексът посред ви се е трансформирал в скучна работа за вас. Изобщо не ламтите за милувки. Истината е, че в действителност бихте могли да живеете без тях. Когато лягате вечер в леглото, всичко, което желаете да извършите, е да спите. А когато се разсъните заран, да не ви подпира еректиралият член на обичания.
Защо се случва това? Това са трите най-често срещани аргументи дамите да страдат от ниско либидо.

1. Жените охраняват своя секс център
В началото на една връзка мъжете влизат в връзките с техния полов център. Мъжествената сила е подготвена да реализира връзката. Но макар че са нетърпеливи да стартира романтиката, те пазят сърцето си. От друга страна, дамите влизат в нова връзка с отворения им сърдечен център и охраняват половия си център. Енергичният продан е друг - дамата кани мъжа в сърцето си, а мъжът пламенно кани дамата в тялото си. Пазенето на секс център прекомерно дълго лишава от либидо и изключва сексуалността.

2. Те не желаят това, от което се нуждаят
Господата не са най-хубавите, най-чувствителните или влюбени любовници. Всички сме наясно, че мъжката половост е много по-различна от тази на дамите. Ето за какво е извънредно значимо дамите да желаят това, от което се нуждаят. Женската половост не е толкоз директна и пряма. Тя е тайнственост. За страдание, това постоянно е мистерия и за самата жена. Изгубили сте интереса си към секса, тъй като той не е за вас. Не сте създали потребностите си задоволително значими. Ако изпитвате наслаждение, ще се показвате всякога. Негативните прекарвания - разсеян ухажор или даже прям лакомец в леглото – могат да ви създадат незаинтересовани от секса.

3. Гладувате за умишлено допиране
Удоволствието е това, за което е направено женското тяло. Момичета, вие сте чувствени същества. Ако ви се даде прочувствена и физически безвредна среда, вашето тяло и сексуалността ви ще реагират на досег. На умишлено допиране.

Какво е умишлено допиране?
Това е, когато даряващият допира с наличие и знанието, че ръцете му са продължение на сърцето му. Съзнателното допиране е излекуване, пробуждане и поддържане на душата. То е, когато може да докоснете различен по метод, който разрешава на докосвания да се свърже по-дълбоко със себе си, повишавайки личната си вътрешна осъзнатост и капацитет за наслаждение. Ние живеем в лишен от досег свят. Правенето на секс и изключване на умишлено допиране е като да ядем захарен памук. Имаме възприятие, че нещо огромно липсва. Ако сте жена, която се чуди за какво към този момент не се интересува от секс, не правете грешката да мислите, че има нещо сбъркано у вас. Вашата система за полова реакция е комплицирана и би трябвало да бъдете предразположена. Разберете повода, заради която пазите вашия полов център. Поискайте това, от което се нуждаете, и направете половите си потребности значими. Създайте среда, в която съзнателното допиране може да се култивира. Вашето полово задоволство е значимо и когато сте удовлетворени, ще бъдете доста заинтригувани от секса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР