Ако сте в ситуация, в която се чудите какво да

...
Ако сте в ситуация, в която се чудите какво да
Коментари Харесай

Най-добрата ви приятелка е токсична за вас, ако прави тези неща

Ако сте в обстановка, в която се чудите какво да мислите за най-хубавата си другарка, доверете се на инстинкта си. Ето и няколко „ червени флагчета “, които ще ви подскажат, че тя не е индивидът, за който сте я мислили и в действителност ви вреди и е токсична за вас:
1. Тя ви съди за вашия обществен статус и финансово положение

Ако тя не стопира да се акцентира пред вас със своите благоприятни условия и начин на живот, пробвайки се да ви потисне, вместо да ви включи в него, то тя не ви е другарка. Приятелството не се опира на материалното и произхода!

2. Налага ви другари

Изборът с кого ще сте другар е персонално ваш. Никой няма право да ви слага ултиматум с кого да бъдете другари или не. Разбира се, в случай че има подозрение по отношение на честността на някой край вас, един същински другар ще ви предизвести, само че никога няма да ви постанова с кого да дружите и с кого не.

3. Говори зад тила ви

Пред вас тя е самата непорочност и клюкари за близките с „ най-хубави планове “. Но когато се обърнете, злослови за вас и издава тайните ви на другите. Такъв човек не може да бъде наименуван другар.

4. Не познава граници

Дори да сте доста близки, това не ѝ дава право да рови в телефона ви, да чете известията и дневника ви (ако имате такъв), да взима облеклата ви на своя глава и да се меси в фамилните ви каузи, без някой да го изисква от нея. Всеки човек си има персонално пространство и тя би трябвало да почита вашето.

Източник: tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР