Ако сте търсили нов таблет Apple iPad за училище, работа

...
Ако сте търсили нов таблет Apple iPad за училище, работа
Коментари Харесай

Уау, Apple iPad 9 се продава само за $249 на Walmart Holiday Kick-Off Sale

Ако сте търсили нов таблет Apple iPad за учебно заведение, работа или за Коледа или Ханука подарък, в този момент е превъзходен миг за покупка. Открихме най-ниската цена, която в миналото сме виждали за устройството.

Свързани: Как избираме най-хубавите артикули за вашия дом, работа и живот

Apple iPad 9 е отличен избор за четене, изобразяване на цифрово изкуство, редактиране на фотоси, издание в обществени медии, сърфиране в интернет и стрийминг обичаните ви излъчвания. Можете даже да го употребявате като изключително портативен преносим компютър. Таблетите Apple iPad поддържат множеството приложения и функционалности на iPhone, в това число Apple TV+ и Apple Books. Това е страхотна алтернатива за подарък за получатели от всички възрасти – и тъкмо в този момент можете да го спечелите с огромна отстъпка.

Apple iPad 9: $249 (спестете $80)

Може да бъде сдвоени с периферни устройства като Apple Magic Keyboard за основаване на цялостна мобилна работна станция. Той може да се похвали със ужасно изглеждащ 10,2-инчов Retina екран с мощния A13 Bionic чип на Apple, както и 64 GB памет. Той също по този начин включва 12MP предна камера и 8MP задна камера, Touch ID за по-лесно влизане и грациозен алуминиев тил.

Благодарение на през целия ден живот на батерията можете да отложите зареждането до по-късно с постоянна приложимост. Със сигурност си коства парите при тази ниска цена и към момента е задоволително покрай идващия модел, с цел да може да се оправи с множеството приложения и игри.

Обикновена цена от $329 в Apple Store, можете да го получите единствено за $249 в Walmart сега.

Защо харесваме Apple iPad (девето поколение):

Цената му е доста по-ниска от iPad от десето потомство, съвършен за донори на дарове с стеснен бюджет. iPads на Apple са лесни и интуитивни за потребление, изключително за притежателите на iPhone на Apple. Той разполага с ослепителен, ослепителен 10,2-инчов Retina екран, който прави видеото да наподобява ужасно. $249 в Walmart

Още предложения за извършване на покупки в Walmart Holiday Kick-Off Sale 

Спестете от играчки, Apple iPads и още в този момент до 12 октомври. Но не отлагайте – най-горещите офертите ще се разпродадат бързо.

Вижте всички предложения на Walmart Holiday Kickoff

Кафемашина Keurig K-Mini Plus: $50 (спестете $59)

Ако ви свършва място на плота във вашата кухня, прибавянето на нов апарат може да бъде мъчно. Но евентуално няма да имате този проблем с Keurig K-Mini Plus – тази кафемашина за еднократна порция е с широчина единствено 4,5 инча, височина 12,1 инча и дълбочина 11,3 инча. Компактният Keurig се предлага с дребен контейнер за вода с една чаша и преносима тава за отцеждане, която може да побере чаши за пътешестване с височина до 7 инча. С Keurig K-Mini Plus можете да приготвите чаша кафе от 6 до 12 унции за минути.

„ Кафемашината за еднократно сервиране Keurig K-Mini бързо се трансформира в обичания ми апарат за бърза и вкусна чаша кафе “, споделя един рецензент от Amazon. „ Компактният му размер се вписва идеално в моята кухня, спестявайки скъпо място на плота. Варенето е елементарно единствено с едно допиране, а размерите от 6 до 12 унции ми разрешават да персонализирам кафето си до съвършената мощ. “

Вземете един единствено за $50 в този момент по време на разпродажбата на Walmart Holiday Kickoff (обикновено $109).

Какво харесваме в Keurig K-Mini:

Компактният му дизайн не заема прекалено много място.
Тази дребна кафемашина има благоприятни условия за бързо подготвяне.
K-Mini Plus е енергийно ефикасен, с автоматизирано изключване след последното ви варене.
$50 в Walmart

FitRx 2-in-1 SmartBell Gym взаимозаменяеми регулируеми дъмбели и тежести с щанга: $150 (спестете $100)

Искате да влезете в по-добра форма за празниците или да вземете начален старт с новогодишната си резолюция? Walmart предлага много добра договорка за . Първоначално $249, можете да получите комплекта единствено за $149 тъкмо в този момент по време на разпродажбата на Walmart Holiday Kickoff.

Оцененият с 5 звезди пригодим комплект гира и щанга FitRx SmartBell може да се контролира до 100 паунда с двадесетте включени плочи за тежести. Дръжка срещу хлъзгане и защитна брава поддържат плочите на място по време на вашата подготовка. Предлага се с комфортен калъф за предпазване.

„ Обичам този комплект тежести за моя дребен апартамент “, споделя един рецензент на Walmart. „ Трудно е да се направи добра подготовка в малко пространство, тъй че правя оценка компактността на този комплект. Удобно и елементарно е да превключвате сред извършения с щанга и дъмбел. Всичко се съхранява добре в калъфа, който даже има колела! “

Какво харесваме във FitRx 2-in-1 SmartBell Gym:

Това е отличен стилен комплект тежести за дребни домашни фитнес зали или жилища. С два дъмбела и щанга можете да получите добре закръглена подготовка.Идва с калъф на колела за елементарно предпазване и преносимост. $150 в Walmart

Mega Barbie The Movie Dreamhouse: $140 (спестете $58) 

Ако търсите съвършения подарък за фена на Барби в живота си, разгледайте тази оферта за Mega Barbie The Филм Къща на фантазиите. Този комплект от 1795 елементи включва Къщата на фантазиите, показана във „ Филмът за Барби “, дружно с куклите Барби и Кен.

„ Къщата на фантазиите на Мега Барби несъмнено е мега “, споделя един рецензент на Walmart. „ Построихме я като фамилен план, защото има 1795 тухли за сглобяване. След като я построихме, нашата 9-годишна внучка беше толкоз разчувствана да си играе с нея. Къщата имаше толкоз доста дребни комплицирани елементи с всички дребни аксесоари. "

Какво харесваме в Mega Barbie The Movie Dreamhouse:

Това евентуално ще бъде един от най-желаните празнични дарове за сезона. Включва огромна Barbie Dreamhouse със занимателна водна пързалка, с която децата да играят. $140 в Walmart

 iRobot Roomba j7+ робот прахосмукачка: $399 (спестете $401)

Включва мощна тристепенна система за разчистване с най-мощното засмукване на iRobot. Устройството за разчистване на дома употребява четка за разчистване на ръбове, с цел да влезе в ъглите. Roomba j7+ разполага с двойни многоповърхностни гумени четки, които се огъват, с цел да се приспособят към разнообразни типове под. Най-хубавото е, че те не се заплитат с косми от домашни любимци.

Технологията Imprint Smart Mapping на тази прахосмукачка ви разрешава да контролирате и планирате кои стаи да се почистват и по кое време. Той съхранява голям брой карти на вашите стаи. Можете да персонализирате Keep Out Zones и Clean Zones, тъй че прахосмукачката да знае точните зони, които да заобикаля и почиства. Този вакуум има 75-минутно време на работа.

iRobot Roomba j7+ е планиран с мисъл за казуса с кучешките изпражнения. Тази умна прахосмукачка включва P.O.O.P. гаранция или „ Официално заричане на притежателя на домакински любим “. Вашата Roomba j7+ обезпечено ще избегне боклуци от домашни любимци или iRobot ще размени вашата прахосмукачка гратис.

Когато завърши с почистването, устройството автоматизирано се изпразва в включената си чиста основа за елементарно изхвърляне на нечистотия с приложени торбички. Просто изпразнете почистващата станция един път на всеки 60 дни.

Тази прахосмукачка сега се продава за $399 в Walmart, понижена от $800.

Какво харесваме в iRobot Roomba j7+:

Роботът прахосмукачка интензивно заобикаля бъркотията от домашни любимци и трудности като купи с вода. Рецензенти споделят, че прави страхотна работа при събиране на косми от домашни любимци - това е нашият избор за най-добрия робот-прахосмукачка за косми от домашни любимци. Възможностите на прахосмукачката за самоизпразване значат, че не е належащо непрекъснато да изпразвате кофата за отпадък. Тристепенната система за разчистване обезпечава изцяло разчистване на подове и килими. $399 в Walmart

Свързано наличие от CBS Essentials

Разпродажбата на Walmart Holiday Kickoff стартира идната седмица. Ето по какъв начин можете да спечелите най-хубавите предложения
Спестете доста пари за нов смарт телефон с Android от Amazon в този момент, преди утрешната ликвидация на Prime Day през октомври
Вземете скърцащо чисти подове за по-малко с тези предложения за robot при започване на октомври на Prime Day mops
Станете член на Sam's Club единствено за $15 преди празниците
Amazon Prime Big Deal Days покупко-продажби единствено с предложения към този момент са отворени за регистрации и можете да получите до 60% отстъпка
CBS Mornings Deals: Вземете пухкава жилетка с 20% отстъпка преди есенния студ
Най-добрите коледни дарове за баща, който не желае нищо
Тези супер елегантни коледни дарове са под $20
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР