Ако сте суеверен човек, от самото споменаване на петък 13-ти

...
Ако сте суеверен човек, от самото споменаване на петък 13-ти
Коментари Харесай

4-те зодии, които да бъдат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО внимателни този петък 13-ти

Ако сте религиозен човек, от самото споменаване на петък 13-ти евентуално ви побиват тръпки. Когато най-сетне този ден наближи, може даже да реагирате, като отмените всичките си проекти и се скриете под завивките до края на деня. Въпреки че петък 13-и няма значение в астрологията, има какво да се каже за метода, по който тази дата има толкоз огромна власт над света. Независимо дали се подготвяте за неприятен шанс или избирате да игнорирате отрицателния звук, петък, 13-ти 2022 година ще бъде най-лошият за четири зодиакални знака, само че не заради аргументите, които може би си мислите.

Ето за какво следните зодии би трябвало да бъдат доста деликатни през идния петък 13-ти, за всеки случай:

Близнаци: В момента вие сте задачата на ретроградния Меркурий
По време на идния петък 13-ти може да се почувствате ненапълно напрегнати и всичко това е с помощта на ретроградния Меркурий. Тъй като Меркурий е вашата ръководеща планета, тази назадничавост има наклонност да ви извади от релси и да обърне живота ви с главата надолу. За благополучие, това не е нещо, с което не можете да се справите и през множеството време ви харесва метода, по който драмата прави нещата в живота ви по-интересни.

Лъв: Може да има нещо, което пречи на вашите връзки
В петък 13-ти може да почувствате тежестта на своите отговорности, изключително що се отнася до вашите взаимоотношения. Ако упованията ви не са изпълнени, може да е време да извършите крачка обратно от всичко, преди да кажете или извършите нещо, което в действителност нямате поради. Оценете обстановката, когато сте се успокоили, тъй като не желаете да взимате значими решения в разгара на момента.

Водолей: Усещате големия напън да триумфа
Имате доста на раменете си и когато пристигна време за петък 13-ти, може да се приближавате към своята точка на изкривяване. Вместо да се отчайвате, когато става мъчно, помнете, че сте минали през доста по-лошо и сте го претърпели с берекет. Вероятно раздувате обстановката прекомерно доста, тъй като ще би трябвало нещо доста повече от петък 13-ти, с цел да ви победи.

Скорпион: Вие сте на ръба на огромна промяна
По време на тазгодишния петък, 13-ти, може да се почувствате като че ли се приближавате все по-близо до кулминационно събитие в живота си. В последна сметка, това се случва единствено дни преди евентуално изменящото живота лунно затъмнение в Скорпион да раздруса вашия свят. В момента няма какво да извършите, с изключение на да оставите нещата такива, каквито са. Вярвайте, че Вселената ви пази, тъй като е по този начин. И в този момент ориста ви зове.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР