Ако сте сред щастливките, които вече са успяли да се

...
Ако сте сред щастливките, които вече са успяли да се
Коментари Харесай

Как да оформим желаното тяло? Ето съветите от треньорите!

Ако сте измежду щастливките, които към този момент са успяли да се преборят с непотребните килограми и е време да започнете работата за релеф, ние сме се допитали до експертите по какъв начин да стане това. Фитнес гурутата изясняват, че имате потребност от елементарна смяна в подготвителната си стратегия, която ще ви помогне да изваете напълно ново тяло.

Как да променим тялото ми?
Намаляването на тежестта се получава, когато то изгаря повече калории, в сравнение с употребява. Така че, вярното хранене и кардиото са нещото, което ще докара до стремежи триумф. Именно това поучават и множеството експерти. Те споделят, че първо би трябвало да отслабнем, а по-късно да стартираме да работим за релеф, тъй като не слабото, а добре завършеното тяло е това, което кара една жена да наподобява добре. За да забележим бързо резултатите обаче, би трябвало да променим тактиката. Тайната се крие в силовите тренировки.

Малките промени в тренировките за по-голям резултат

Но за какво по-малко кардио?
Много от дамите се опасяват от огромните тежести, защото се тормозят да не станат прекомерно мускулести. Това обаче няма по какъв начин да стане, защото хормонът тестостерон е виновен за увеличението на мускулната маса, а при дамите той е в по-малко количество. Когато упражнявате с тежести, се пробвайте да се концентрирайте върху работещия мускул, като изпълнявате постепенно и следено придвижването. По този метод ще натоварите работещия мускул доста по-добре. Ако изберете гиричка от 5 кг, правете по 10 повторения.

 Как да оформим мечтаното тяло? Ето препоръките от треньорите!

Тайната е успеваемостта
Има два метода за придобиване на релеф: извършения, които са ориентирани към една мускулна група или по-сложни извършения, които са фокусирани върху повече мускули по едно и също време. “В дълготраен проект е по-добре да изберете втория вид, тъй като с него сигурно ще видите по-бързи резултати ”, означават треньорите. Променяйте постоянно упражненията, защото разликата ще е по-видима.

Колко постоянно да вършим извършения с тежести?
В първите 2-4 месеца се пробвайте да вършиме в седмицата три 30-минутни силови тренировки, които обгръщат всички мускули на тялото. В две от тези сесии се фокусирайте върху елементарни целенасочени извършения единствено за една мускулна група. Третата подготовка дано да е сложна. Що се отнася до аеробните извършения, специалистите предлагат да добавите минутите след силовата си подготовка (ето за какво!) или в дните, в които не упражнявате нищо.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР