Ако сте сред късметлиите, които живеят в къща с двор

...
Ако сте сред късметлиите, които живеят в къща с двор
Коментари Харесай

5 идеи как да си направите уютна лятна градина

Ако сте измежду късметлиите, които живеят в къща с двор или най-малко веранда, то през лятото имате неповторимия късмет да си създадете същински оазис на релакс и хладина. А в случай че се затруднявате с декорацията на екстериора, ние сме отсреща, с цел да ви дадем няколко свежи хрумвания по какъв начин да си извършите уютна лятна градина.

Цветя, цветя и отново цветя
Излишно е да ви обясняваме какъв брой въодушевление основават цветята. Пъстрите им шарки галят съзнанието, релаксират мозъка и разсънват въображението. Дори и да разполагате с малко пространство, може да заложите на висящи кашпи с разнообразни по форма и цвят растения, които ще трансфорат и най-малката градинка в пъстър оазис.

Добавете мирис
Редом до пъстроцветните растения може да засадите и ароматни подправки, като да вземем за пример босилек, лавандула и мента. Освен че по този начин ще си осигурите естествена ароматерапия в градината, някои от тези растения също по този начин имат и репелентен резултат - държат комарите далеко, с цел да се чувствате оптимално удобно в своята лятна градина.

 f iStock

Бъдете изобретателни
Създайте си уютна среда, като заложите на свежи култивиран мебели. Не е належащо да инвестирате огромна сума в закупуването им - може да експериментирате с разнообразни подръчни материали, като палети и възглавници, с цел да сътворите своето кътче за релакс и комфорт в летните горещини.

Нека бъде светлина
Добавете акцент в градинския интериор, който ще обезпечава светлина по време на прохладните летни вечери. Много настоящи в последно време са веригите от LED лампички, които се оферират във всевъзможни форми и цветове, с цел да добавят по най-хубавия метод уютната атмосфера на вашата градина или веранда.

 f iStock

Свеж лъх
Единственият зложелател на вашата лятна градина може да бъде безмилостната жега. Добрата вест е, че високите температури могат да бъдат омекотени и на открито, благодарение на охлаждаща система. Miracle Mist трансформира водата във фина мъгла, която се изпарява мигновено, с цел да сътвори пресен бриз и да отнеме от температурата на въздуха.

Не е нужно да разполагате с огромно външно пространство или огромни финансови средства, с цел да създадете своето ветровито кътче за летен релакс. Защото най-хубавият другар на уюта е творчеството!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР