Ако сте сериозно обвързани и отдавна очаквате предложение от своята

...
Ако сте сериозно обвързани и отдавна очаквате предложение от своята
Коментари Харесай

Тези зодии ще получат предложение за брак през юни

Ако сте съществено обвързани и от дълго време очаквате предложение от своята половинка, не се отчайвате – доста скоро това може да се случи. Особено в случай че сте измежду тези няколко зодии:

Везни

Лятото идва и с него се връща вашето сантиментално въодушевление. Напоследък сте станали по-уязвими и открити, говорите откровено за възприятията си и споделяте всички терзания и безредици с колегата. Не се страхувате да бъдете себе си, тъкмо по този начин ще покажете на половинката си от какво имате потребност. Връзката ви към този момент е станала много по-сериозна и дълбока. Прекрасно познавате половинката и към този момент сте подготвени за идната крачка. За благополучие той също е подготвен за това. Има огромна възможност през юни да чуете по този начин стремежи въпрос и да се сгодите.

Дева

Вашият любовен живот е в разцвета си през топлите месеци и това е отлично. Вие доста мъчно харесвате някого и дълго време подбирате сътрудник. Най-накрая обаче сте намерили верен човек и даже да е минало повече време от началото на връзката, към момента чувствате пеперудите в стомаха си. Усещате тръпка и знаете, че не сте били толкоз влюбени. Мислите доста за връзката и за любовта. Партньорът ще желае да разиска с вас опцията за брак или взаимно общуване, бъдете подготвени.

Овен

През тази година имаше доста непредвидени обрати в живота ви. Не ви беше елементарно и връзките ви бяха цялостен безпорядък. Бъдете подготвени за още промени, обрати, вълнуващи събития и страсти през това лято. Ще е натоварено и ще сте прочувствени, само че ще усетите, че тези промени за положително и ще видите нещата по един нов метод. Ще станете по-сериозни и към този момент ще сте подготвени за нов стадий в връзките си. Ето за какво, когато чуете по този начин значимия въпрос, не се колебайте да отговорите с „ Да! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР