Ако сте се питали защо държавата разчисти миналото лято терена

...
Ако сте се питали защо държавата разчисти миналото лято терена
Коментари Харесай

Защо не хванаха Очите в ресторант на Дружба ден преди показната акция?

Ако сте се питали за какво страната разчисти предишното лято терена за Очите на Слънчев бряг, като отстрани нападнатия от него и хората му Кравата чрез акция на Министерство на вътрешните работи против жертви на нахлуване, вместо против агресорите, още по-интересен въпрос задават очевидци на пирувам на Димитър Желязков в елитно заведение на северното Черноморие ден преди оповестяването на показната акция за ареста му.

Поморийският главатар и десетки негови хора с тип на биячи, 40 на брой по преценка на очевидците, са се повеселили като за международно в елитния ресторант The Bay сред Варна и Златните - в зоната на курорта Дружба - в този момент Св.Св. Константин и Елена.

При този самобитен протест, в случай че родната полиция искаше да го арестува, за какво ли не го направи, та даде славата на турските заптиета, против което персонално министър председателят се наложи да засипе с нова порция ненужни четки Тайпи, както той назовава президента Ердоган. Сред комплиментите беше и непробиваемата ни граница с комшиите. Ако тя беше такава, нито Очите щеше да може да забегне като разгласен за търсене, нито щеше да се постанова да колим хиляди агнета и телета, инфектирани с вирус, пристигнал от Турция.

Той може да се е предал единствено по други животни, а по какъв начин те са минали златната погранична ограда за четвърт милиард лв., издигната при Орешарски, Борисов 2 и 3 - прехвръкнали ли са? Не са ли ги уловили с обективите си сякаш наличните камери? Не са ли създали усещане цели стада на защитата около браздата, снабдена с яки джипове? Така и предишното лято, и по-миналото, и още по-миналото...

Ще напомним и сагата с предходния арест на Очите. Вместо в пандиза, в случай че помните при предходен кабинет Борисов, якият предприемач се печеше на плажа и по яхти, а на всичко от горната страна, вместо зад решетките, се подвизаваше през останалото време в общежитие с на процедура свободен режим. Добре е преди да се основават престъпни сюжети, хората, които ги творят, да са попрочели някой и различен добър разказ - за повече меродавност пред публиката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР