Ако сте се отказали от поредната сложна диета, която само

...
Ако сте се отказали от поредната сложна диета, която само
Коментари Харесай

А пробвали ли сте да отслабнете с хронодиета?

Ако сте се отказали от следващата комплицирана диета, която единствено ви изнервя, а пък не забелязвате кой знае каква смяна, можете да пробвате с нещо ясно и " нормално " като хронорежима, предлага " Стандарт ". В другите часове тялото единствено подсказва какво му се желае - с цел да не му е тежко и да се оправи леко и бързо с преработката. Още повече че напълно не е належащо да се движите с електроника, която да пресмята количеството на калориите и да пощурявате от боязън, че сте ги нарушили с една стотна от единицата.

Всъщност първото изискване за всяко занятие е да елиминирате напрежението. Така че ето няколко оферти - само че изберете единствено едно от тях. Между 7 и 10 са часовете за мазнините: сандвич с самун от лимец, гарниран с маслини и напълно малко краве сирене ИЛИ 100 грама заквасена сметана с пресни плодове, ИЛИ бъркано яйце и филийка. Може и салата от зеленчуци, подправена с царевично олио и поръсена с 50 грама краве сирене.

На обед е време за протеини. Само една от супите е ваша: гъбена, пилешка или бульон от зеленчуци. Месото за главното ядене: дребен телешки бифтек, ИЛИ парче сьомга на скара, ИЛИ сварено пилешко бутче, само че без кожата. Гарнитурите - сурови или напълно леко задушени зеленчуци. Ако доста обичате картофи, можете да си запечете един във фолио - само че не като англичаните, които към него прибавят 10 типа сос. Подправката е единствено една - зехтин. Хляб съвсем липсва - може тънка филичийца, само че внимавайте да не е с глутен. Нали се досещате, че десерт няма по какъв начин да има. Или пък бира.

Никакво пиянство по време на храненето - в случай че, несъмнено, желаете да постигнете тънка талия. Иначе - за кеф е една чаша с бяло изсъхнало вино. Между 16 и 17 е часът на черния шоколад. Ако сте жадни - зелен чай с лъжичка мед. Вечеря - салати от зеленчуци, подправени с ленено масло или още веднъж със зехтин. 100 грама печена риба - оризът към нея си го спестете.

Без сирена, а в случай че сте на коктейл - единствено една хапка за виното. През целия ден можете да си ядете плодове и зеленчуци - единствено се старайте да не ги "комбинирате " с нещо друго. Ако огладнеете свиреп преди лягане, изпийте доматен сок - една чаша, само че не от кутия и без сол. Другият вид - вода с половин изстискан лимон в нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР