Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,

...
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,
Коментари Харесай

Дева и Козирог, пред вас е един приятен ден

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде значим и удобен ден за фамилните ви каузи, за любовни прекарвания и срещи. През този ден може да постигнете значими за дома си триумфи, да разговаряте по отношение на бъдещо общо общуване с сантименталния си сътрудник и други. Този ден ще бъде удобен за подписване на брак.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един прелестен ден, в който ще може да постигнете значимо развиване на персоналните си проекти. Може да възникне напрежение или спор обвързван с пари, който ще изиска търсене на рационално решение, а не задълбочаване на казуса. През този ден ще ви зарадва вест обвързвана с ваши другари или с майчинство.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден ще може да си позволите да отделите време и средства за удоволствия и развлечения. Този ден вещае радостна вест или прелестно събитие обвързвано с жена. Жените над 35 годишна възраст ще имат удобен ден за работа и за развиване на бизнес делата си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през днешния ден ще преживеете стресова обстановка, която ще ви даде чувство, че губите почва под краката си. Това комплициране или миг на суматоха може да касае вашата работа или семейство. Сега ще бъде значимо бързо да търсите рационално решение и дейности, да избягвате мрачни мисли или отрицателни мнения. Където, възникне такава обстановка, тя несъмнено ще е в резултат на неточност от ваша страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР