Ако сте решили да посетите Националният фолклорен събор Леденика“, трябва

...
Ако сте решили да посетите Националният фолклорен събор Леденика“, трябва
Коментари Харесай

Безплатен транспорт за Националния фолклорен събор „Леденика“

Ако сте решили да посетите Националният фолклорен събор „ Леденика “, би трябвало да знаете, че пътуването до ви до там е гратис. Община Враца оповестява,че с цел да обезпечи присъединяване на повече искащи във фолклорния празник, с поддръжката на компания „ Боди-М-Травъл “,организират транспортиране на жителите, без да се заплаща билет.
В съботния ден, 22 юни, рейсовете от Враца до Горна лифтова станция ще потеглят от спирката на площад „ Македония “ /Суми/, от 07:00 часа до 20:00 часа, на всеки кръговиден час. В противоположна посока, от Горна лифтова станция до град Враца, транспортните средства ще се движат от 08:00 часа до 23:00 часа, още веднъж на всеки кръговиден час.
За първия ден на събора е проведено и транспортиране на пасажери от Горна лифтова станция до пещера Леденика, от „ Тролейбусен превоз – Враца “ ЕООД. Автобусите на сдружението ще се движат от 07.30 часа до 22:30 часа, в двете направления, като транспортът още веднъж е безвъзмезден и е на всеки кръговиден час.
На 23 юни /неделя/, когато ще се организира възстановката на Северняшката женитба, рейсовете на „ Боди-М-Травъл “ ще потеглят от началната спирка на площад „ Македония “ /Суми/, още веднъж от 07:00 часа, като ще извозват пасажери до Горна лифтова станция на всеки кръговиден час до 12:00 часа. По маршрута Горна лифтова станция – Враца, транспортните средства ще се движат от 08:00 до 18:00 часа, на кръговиден час.
Превозът от Горна лифтова станция до пещерата Леденика през втория ден от Събора ще потегля от 07.30 часа, като ще извозва жителите до 17:30 часа.
По традиция, в границите на двата дни на Националния фолклорен събор, жителите ще могат да се предвижват от Горна лифтова станция до пещерата Леденика и назад, с двете атракционни влакчета на Оперативна програма „ Спорт и туризъм “. Те ще се движат гратис през целия ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР